neden basinbulteni
trafik
A.Basinbulteni.com sayesinde sayfanıza trafik gelir

Basinbulteni.com aracılığı ile dağıtılan basın bültenleri ve şirket haberleri milyonlarca insanın bilgi paylaştığı ve aradığı internet dünyasında görünürlüğünüzü arttırır.
google pr
Arama motorları

Basinbulteni.com’un yüksek SEO optimizasyonu ve Google tarafından verilen PageRank’i sayesinde bülteniniz kısa sürede arama motorları tarafından görülür ve arama sonuçlarında hedef kitlenize sunulur.
widgets
Widgetlar

Basinbulteni.com’un yenilikçi widgetları ile yüzlerce haber, blog ve içerik sitelerinde bültenleriniz yayınlanır.
rss ebulten
RSS ve E-bültenler

Basinbulteni.com RSS ve E-bültenler aracılığı ile de yoğun olarak takip edilmektedir. Takipçilerimiz kişiselleştirdikleri RSS ve E-bülten seçenekleri ile takip ettikleri sektörler, konular veya şirketler hakkında anında RSS ve E-bültenlerimiz ile haberdar edilirler. Böylece hedef kitlenize doğrudan bir ulaşım imkanı sağlanır.
satislar
B. Basinbulteni.com sayesinde satışlarınız artar

Basinbulteni.com aracılığı ile dağıtılan bültenleriniz sadece trafik çekmek ile kalmaz aynı zamanda muhtemel müşterilerinizin de sizin ürünlerinizi online mecrada daha kolay bulmasını ve dolayısı ile satışlarınızın artmasını sağlar.

E-mail ile pazarlamanın aksine basinbulteni.com aracılığı ile e-mail listenizde olmayan binlerce potansiyel müşteriye ulaşabilirsiniz.
brosur
Sanal bir el broşürü

Basinbulteni.com’da yayınladığınız bülteniniz tıpkı bir sanal el broşürü işlevi de görerek, internet aleminde yerini alır ve sonsuza kadar sizi, ürününüzü ve şirketinizin sanal izini bu büyük bilgi havuzunda bırakır.
ucretsiz
C. Basinbulteni.com’da bülten yayınlamak çok basit ve ücretsiz

Basinbulteni.com’da bülten yayınlamak çok basit. Bülteninizi yayınlamak için halkla ilişkiler veya pazarlama uzmanı olmanız gerekmiyor. Daha önce hiç basın bülteni yazmadıysanız da sorun değil. Basın bülteni yazımı ipuçları ve basın bülteni örnekleri sayfalarımızdan yardım alabilirsiniz. Uzman editörlerimiz de size yardım etmek için bir telefonunuzu bekliyorlar.
maliyetsiz
D. Basinbulteni.com’da bülten yayınlamanın maliyeti yok

Basinbulteni.com gelişen internet çağında olmazsa olmaz birçok online özelliği müşterilerine rakiplerinin aksine ücretsiz olarak sunmaktadır. Böylece, her şirket basinbulteni.com’da ücretsiz bir şekilde online görünürlüğünü yaratabilir.

Ancak daha hızlı ve daha etkili olarak online mecrada yer almak isteyen müşterilerimiz için basinbulteni.com’un yarattığı katma değere oranla çok cüzi fiyatlar ile çeşitli alternatifler sunmaktayız.

Basinbulteni.com’da yüksek oranlı görünürlük ve geri dönüş hedefleyen müşterilerimiz için 69tl’den başlayan paketlerimize bir göz atmanızı rica ederiz.

Sadece 69tl’den başlayan paketimiz ile hiçbir online mecranın bu fiyatlarla ulaşamayacağı potansiyel müşterilerinize kendinizi tanıtma imkanı yakalarsınız.
haber
E. Basinbulteni.com’da yer alarak haber olabilirsiniz

Günümüzde onbinlerce gazeteci , yazar ve blogcular internette yazmak üzere konu ve haber araştırmaktalar. Basinbulteni.com’un yüksek online görünürlüğü sayesinde bülteniniz bu habercilerin bir tanesinin oltasına takılıp büyük yankı uyandırabilir.

Basinbulteni.com’da yayınlanan bültenlerin sosyal paylaşım özelliği ile bültenleriniz viral bir şekilde tüm interneti kaplaması kolaylaşır. Ürününüzden herkesin haberi olur.