Google'da ilk sayfada çıkmak ister misiniz?

Basınbulteni.com'da yayınlayacağınız bültenler başta google olmak üzere arama motorlarında üst sıralarda yer alarak ürünlerinizle ilgili aramalarda sizi müşterilerinize doğrudan etkileşime girmenizi sağlar.

Hemen formu doldurun bülten yayınlamaya başlayın !

Başarı Hikayeleri - Onlymon

Üç kuşaktır Mersin'de narenciye üretimi ve ihracatında faaliyet gösteren PİRAMİT NARENCİYE FİDECİLİK'in Genel Müdürü Nazmi Ahmet Yaşa, Basinbulteni.com'da yayınladığı bültenleri sayesinde Google aramalarında istedikleri kelimelerde üst sıralarda çıkmaya başladıklarını ve bu sayede daha fazla potansiyel müşterinin ürünlerimizden haberdar olmasını başardıklarını belirtiyor.

"Maliyeti oldukça düşük"

Yaşa, "Bültenlerimizi yazarken, Türkiye'de yalnız bizim tarafımızdan üretilebilen saf, doğal ve taze limon suyu kelimelerinde ilk sayfada çıkmayı hedefledik. Bültenimizin, basinbulteni.com'da yayınlanmasından hemen sonra, bu kelimeler ile bultenimize ve websitemize ziyaret sayıları arttı." dedi. Reklam ve bülten yayınının karıştırılmaması gerektiğine de dikkat çeken Yaşa, "Bültenimiz internet var olduğu sürece orada duracak ve bize müşteri kazandırmaya devam edecek, bu açıdan bakıldığında da maliyeti oldukça düşük bir araç" diyerek memnuniyetini belirtti.

Diğer Başarı Hikayeleri