Zorlu Gayrimenkul

Zorlu Gayrimenkul Hakkında

Zorlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ Hakkında Bilgi

Yurtiçinde ve yurtdışında değerli araziler üzerinde nitelikli konut, ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel ve ticari depolar geliştirmek, geliştirdiği gayrimenkuller üzerinde yatırımlar yaparak satmak, kiralamak veya işletimini gerçekleştirmek amacıyla 2006 yılında Zorlu Holding A.Ş. bünyesinde kuruldu.

Zincirlikuyu’da eski Karayolları arazisi üzerine yapılacak olan Zorlu Center projesi , bünyesinde yer alan sosyal ve kültürel yapıların yanı sıra otel, iş merkezi, alışveriş merkezi ve rezidansları ile Türkiye’nin ilk beş kullanımlı ’karma kullanım’ (mixed-use) projesi olacaktır.

Levent’teki eski Deva Holding arazisi üzerinde gerçekleştirilecek Zorlu Levent Projesi, A+ kategorisine hizmet edecek ofis binası olarak yapılandırılırken, İzmir Alsancak’ta eski alışveriş merkezi ve tütün deposunun yerinde yapılacak olan Zorlu Konak Projesi ise rezidans olarak yapılandırılacaktır. Bu üç proje de, şirketin iddialı projeleri arasında yer almaktadır.