Xerox Türkiye

Xerox Türkiye Hakkında

Xerox Türkiye Hakkında Bilgi

İşle ilgili önceden tahmin edebileceğimiz tek şey önceden tahmin edilemeyeceğidir. İş, kimi zaman ani gelişmeler yüzünden kimi zaman işin doğası gereği karışık ve sürekli değişkendir. Başarılı bir şirketin yapması gereken, bu tahmin edilemezliği yönetebilmek için şirketin alt yapısını oluşturan teknolojiyi, yazılımı ve iş süreçlerini olabildiğince etkin ve verimli kullanabilmektir. Bunu Xerox’tan daha iyi anlayan olamaz. İş süreçleri ve doküman yönetiminde dünyanın lider şirketiyiz. Teknolojilerimiz, uzmanlığımız ve hizmetlerimiz, her koşulda şirketinizin daha etkili ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Xerox şirketinizin merkezinde olduğu sürece, gerçek iş dünyasındaki yerinizi almak için hazırsınız demektir.

Norwalk’deki Genel Merkezimiz ve 160 ülkede 140.000 çalışanımızla, şirketinize hiçbir zaman uzakta olmadık. Yaklaşık 23 milyar dolarlık bir şirket olarak, iş süreci ve doküman yönetimi bakımından dünyanın lider şirketiyiz. İşinizi ve bilginizi yönetmenize yardımcı olmak için, idari hizmetlerden baskı işlerinize kadar, uçtan uca çözümler sunuyoruz.

Gelisen Pazarlar Operasyonu
Xerox Gelisen Pazarlar Operasyonu (DMO) dünya çapinda gelismekte olan pazarlarda büyüme yaratmaya odaklanmis bir operasyondur. Bu operasyon, Latin Amerika, Orta Dogu, Afrika, Orta ve Dogu Avrupa , Avrasya ülkeleri , Hindistan ve Rusya’yi kapsamaktadir. Müsterilerimiz 140 ülkede Xerox ürün ve servislerinin tümüne operasyon agimiz ve is ortaklarimiz sayesinde ulasabilirler. Xerox markasinin dünya çapindaki güçlü degerleri DMO bölgesini de yönetmektedir.

Orta Ve Dogu Avrupa, Israil ve Türkiye
Xerox’un Orta ve Dogu Avrupa operasyonlarinin bölgesel yönetim merkezi olan CIT, Xerox’un Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Slovenya, Hirvatistan, Romanya ve Moldovya Cumhuriyetiyle, Israil ve Türkiye’deki operasyonlarinin yönetimini yapan gruptur. Xerox direk satis ve genis bir ag üzerindeki, yerel isortaklari araciligiyla hizmet vermektedir.

Gelisen Pazarlar Operasyonu

Orta Ve Dogu Avrupa, Israil ve Türkiye