Western Digital Türkiye

Western Digital Türkiye Hakkında

Western Digital Türkiye Hakkında Bilgi

ASBIS Türkiye dünyanın ikinci en büyük veri depolama firması olan Western Digital’in Türkiye yetkili distribütörüdür. Etkili veri depolama çözümleri, dijital bilgilerin kullanılması, yönetilmesi ve toplanması için WD masaüstü, mobil ve kurumsal ürünleriyle çözümlemeler yapar.

Depolama endüstrisinin öncülerinden ve uzun soluklu liderlerinden biri olan WD; dijital bilgileri toplayan, yöneten ve kullanan kişi ve kuruluşlar için ürün ve hizmetler sunmaktadır. Şirket, kullanıcı verilerinin erişilebilir olmasını ve kaybolmamasını sağlayan güvenilir, yüksek performanslı sabit diskler üretmektedir. WD depolama konusunda deneyimini harici, taşınabilir ve paylaşılan depolama uygulamaları için hazırlanan tüketici ürünlerine uygulamaktadır.

WD 1970 yılında kuruldu. Şirketin depolama ürünleri önde gelen sistem imalatçılarına, seçkin satıcılara ve perakendecilere Western Digital ve WD markalarıyla pazarlanmaktadır. Şirketin internet sitesinin (www.westerndigital.com) yatırımcı bölümünde çeşitli mali bilgileri ve yatırımcı bilgileri bulabilirsiniz.

“Biz, dijital bilgiyi toplamanıza, yönetmenize ve kullanmanıza yardımcı olmak için çalışan dünya çapında binlerce kişiyiz. Desktop’tan taşınabilir bilgisayarlara, harici disklerden video kayıt cihazlarına kadar dijital bilgi ve içeriğin bulunduğu her yerde ürettiğimiz güvenilir disklere rastlayabilirsiniz. Müşterilerimiz arasında dünyanın en büyük bilgisayar endüstrisi ve elektronik endüstrisi firmaları yer almakla birlikte muhtemelen siz de şu anda bir WD kullanmaktasınız.

Yüksek kapasiteli sürücülerimizin kullanıldığı masaüstü bilgisayarlar sessiz, serin ve hızlı bir şekilde çalışarak güvenli bir şekilde video, müzik ve fotoğraf dosyalarınızı saklamaktadır. Dijital bilgilerinizi yanınızda taşımaktan hoşlandığınızı biliyoruz, bu yüzden ürettiğimiz küçük boyutlu notebook ve taşınabilir cihaz diskleri güç tüketiminde tutumlu ve dayanıklılık olarak güçlüdür.

İşlerinizin büyük bir kısmı dijital formda kaydedildiği için, WD dökümanlarınızı kolay ve güvenilir şekilde saklamanızı gerekirse kopyalarını tutarak veri kayıplarına karşı korunmanızı sağlar. WD, aynı zamanda bilgisayarlarınızın ve video kayıt cihazlarınızın kapasitesini artıran tak-ve-çalıştır özellikli harici depolama cihazları da tasarlar ve sunar. WD Harici Diskleri’ni üzerlerindeki WD etiketinden tanıyabilirsiniz ve retail mağazalarında kolaylıkla bulunabilirler.

İşyerleri WD desktop sürücülerini çalışanlarının bilgisayarlarında onlarca yıldır kullanmaktadır. Artık WD Kurumsal SATA sürücülerinin avantajından sunucu ve gelişmiş kurumsal depolama sistemlerinde de faydanalanabilirler.

Bizim bütün işimiz harddisk tasarlamak, üretmek ve satmaktır. Sabit diskinize koyduğunuz verilerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Verilerinizi güvenli ve erişilebilir şekilde saklayacak, yenilikçi ürünler geliştirmek temel odağımızdır.“

Basın Bülteni