Turk.Net

Turk.Net Hakkında

TurkNet İletişim, Ses (telefon) ve Internet (data) hizmetleri sunan, Türkiye’de pazar lideri bir telekom şirketidir. TurkNet'in, yaygın ve yüksek kapasiteli ulusal veri omurgası Türkiye'nin her bölgesinde en son teknolojileri kullanan altyapısı ve bağlantıları müşterilerine yüksek kalite ve yüksek güvenilirlikli hizmetleri verebilmek için tasarlanmış ve gerçekleştirilmiştir. TurkNet yerel, ulusal ve uluslararası bağlantıları için fiber optik kablo tesis yatırımlarını sürdürmektedir.

TurkNet’in bireysel ve kurumsal müşterileri, TurkNet’in diğer telekom operatörlerine verdiği kurumsal ses, internet, barındırma, VPN, ve “carrier” hizmetlerinin getirdiği tüm avantajlardan doğrudan yararlanabilmektedirler.

Netone Telekom olarak 1996’da faaliyetine başlayan TurkNet, kurumsal telekom hizmetleri piyasasında liderliğini ıspatlamış olarak 2007 yılında Turk.Net ADSL, 1095 telefon, ve Turk.Net Hosting hizmetleriyle bireysel ve KOBİ pazarlarına da girmiştir.

Kurumsal Ses ve Data Çözümleri :

TurkNet, güvenilir ve yüksek performanslı ses ve Internet hizmetlerine gereksinim duyan kişi ve kuruluşlara en yüksek kalitede elektronik iletişim hizmetleri sunarken, sağladığı profesyonel çözümler, ses ve Internet teknolojisi sayesinde işletmelerdeki verimliliğin ve kârlılığın artmasına olanak tanımakta, sunduğu çeşitli ve ölçeklenebilir çözümler aracılığı ile kuruluşların gelişen tüm ses ve erişim ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Güvenilir bağlantı noktaları, güçlü altyapı ve en son teknoloji makina parkının bulunduğu network operasyon merkezleri, data merkezleri ve ülke geneline yayılmış olan erişim noktalarına sahip olan TurkNet, uzman danışman ve teknik kadrosu sayesinde farklı büyüklükteki kurumların ihtiyaçlarına uygun yüksek performanslı, güvenilir kurumsal Internet ve elektronik iletişim hizmetleri sunmaktadır.

TurkNet, tüm enerjisini sadece telekom çözümlerine harcıyarak, kuruluşlara ses ve Internet bağlantısı, elektronik posta, barındırma hizmetleri, bakım ve işletim hizmetleri, ağ güvenlik ve danışmanlık hizmetleri ve diğer ek IP hizmetlerini sorunsuz bir şekilde vermektedir. TurkNet kurumların gerek kendi aralarında, gerekse bayi veya bölge ofisleri, tedarikçileri vb. ile hızlı ve güvenilir ticari işlemleri yapabilmeleri için gereken özel uygulamaları çalıştıracak teknolojik altyapıyı sağlamakta ve 12 yıllık tecrübesi ile başarı ile sunmaya devam etmektedir.

Vizyon :

TurkNet, müşteri odaklı anlayışı, enerji ve esnekliğini bir telekom şirketinin profesyonelliği ve güvenilirliği ile birleştirerek, müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya büyük özen göstermektedir. Bu sayede sektördeki en yüksek müşteri bağlılığına sahip olan telekom şirketi konumundadır. Dünya kalitesinde ses ve internet hizmetleri sunan TurkNet, hizmet çeşitliliği, destek hizmetleri ve katma değer yaratan ekstra servisleri ile kurumların rekabet gücünü arttırmaya devam edecektir.