Tekpa Passage Avm

Tekpa Passage Avm Hakkında

Tekpa Passage Avm Hakkında Bilgi

Amacımız

Akdenizin incisi Antalyada perakende sektöründe lider konumunda bulunan TEKPA, sizlerle çok daha ilerilere gidebilmek amacıyla her değişen zamana ayak uydurmakla kalmayıp, gelecekte olacakları şimdi varlığa büründürerek gerisinde gelenlere de fikir yollarını açmıştır. Bugün TEKPA’da yapmış olduğunuz alışverişin karşılığında GÜVEN, KALİTE, HİZMET, MEMNUNİYET, hizmetlerini alıyorsunuz. Gelecek kuşaklarada bu sembolleri TEKPA adı altında taşımak en başlıca amacımızdır. TEKPA adıyla ULUSAL KİMLİKLİ bir çatı altında sizlerle buluşmak en büyük hedefimizdir.
Misyonumuz

Tüm müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını herkesin sahip olabileceği en iyi fiyat ve hizmetle sağlamaktır. Temel değerler olarak tarihi ve kültürel zenginliğimizi; mağazacılık dünyasında kullanılan yeni yöntem ve tekniklerle birleştirerek, ekonomik bağımsızlık ve zenginliğimizin oluşmasına katkıda bulunmak. Müşterilerimizin tasarruf yapabilmelerine, yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayarak, onların sosyal, ekonomik ve kültürel gerçeğine uygun, doğru değerleri temsil eden ürünler sunmak. Müşterilerimize her konuda güven vermek, alışverişi dostluğa dönüştürmek; kuruma bağlı personel ve müşteriler oluşturarak büyüme ve gelişmemizi yaşam biçimi haline dönüştürmektir.
Vizyonumuz

Müşterilerimizin kaliteli ve ucuz mal alabilmeleri için en iyi şartlarda alım yapmak temel ilkemizdir. Bulunduğumuz sektörde en iyi marka olmak. Rekabette önde olmak için çok çalışmak; özgün, aktif ve hızlı hareket etmek, tüm uygulamalarda ilk olmak. Akıllı yatırımlar; performans, verimlilik ve karlılıkla büyümemizi sürekli kılmak için heyecan, hedef, motivasyon ve enerjimizi sürekli geliştirmektir.
Politika ve Değerlerimiz

Müşterilerimiz Velinimetimizdir.
Marka Olmak.
Dürüstlük.
Takım Ruhu.
İşe Bağlılık ve Verimlilik.
Yalın ve Disiplinli Yönetim Anlayışı.
Tedarikçilerimiz İş Ortağımızdır.
Alışveriş Garantisi.