Sur Yapı

Sur Yapı Hakkında

Sur Yapı Hakkında Bilgi

“ 1992 yılında ve Z. Altan Elmas, Ufuk Elmas, Hakan Elmas, Bilal Özkan, Abdullah Armağan’ın bir araya gelmesi ile yaşama geçen Sur Yapı kuruluşundan itibaren birçok prestijli inşaatı başarı ile tamamlamış ve kısa zamanda yaptığı işlerle sektörde öncü bir kimlik kazanmıştır. SUR YAPI ENDÜSTRİ SAN. ve TİC. A.Ş. proje aşamasından başlayarak, mimari ve inşaat işleri, mekanik ve elektrik montajı, ince yapı işleri dahil anahtar teslimi, yüksek kalitede iş yapan bir inşaat firması olarak faaliyet göstermektedir. Firmanın faaliyet alanları proje geliştirme, projelendirme, imalat yönetimi ve inşaattır. ”

Kuruluşundan bu güne 3 milyon m² yi aşan yaşam alanı üreten Sur Yapı’nın imza attığı bitmiş projelerden bazıları;

“ Bosch- Siemens Yönetim Merkezi, Opet Yönetim Merkezi, Aviva Sigorta Yönetim Merkezi, Hayat Holding Yönetim Merkezi, Finansbank Operasyon Merkezi, Kirazlı Triko, Enkay Grup, İsviçre Hayat Sigorta Yönetim Merkezi, Hayat Kimya Tesisleri İdari Binası, Hayat Kimya Tesisleri Sosyal Binası, Ulkar Holding Yönetim Merkezi, Sancaktepe Sağlık Ocağı, Onur Ofis Park Yönetim Merkezi, Sur Yapı Akel İş Merkezi, Sur Plaza, Enginsoy Konut ve İşyerleri Blokları, Selvice Evler, Greenium, Villa Sera, Dora Park, Mahalle İstanbul’dur. ”

İmza attığı eserlerle yaşadığı toplum için değer üretmeyi ilke edinen Sur Yapı; Exen İstanbul, AdaPark, Gebze İsmet Koçak Depo,İzmit Yeniköy Entegre Üretim Tesisi Kağıt Fabrikası, Ümraniye Okul İnşaatı, Medipol Üniversitesi Rektörlük Binası, Medipol Bağcılar Hastane, Bayrampaşa AVM&Rezidans, Metrogarden, Kağıthane AVM, İzmir AVM-Rezidans ve Marina gibi projelerle çalışmalarını sürdürmektedir.