Sonorous

Sonorous Hakkında

Sonorous Hakkında Bilgi

2004 yılında kurulan Sonorous, çağdaş ev elektroniğini tamamlayan mobilyalar üretiyor. Ürün gamı LCD, Plazma televizyonlar ile ses sistemleri için özgün tasarımlı sehpalardan oluşan Sonorous, üretimini Gebze’de 6.000 metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan fabrikasında yapıyor. Sonorous tarafıdan üretilen ürünler, şık tasarımları ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle öne çıkıyor. Faaliyet gösterdiği alanda emin adımlarla hızla büyüyen ve pazarda aranan bir marka haline gelen Sonorous, 2007 yılında 100 bin adet ürün satışı gerçekleştirdi. 100’ü aşkın farklı model altında 500 seçenekte üretim yapan Sonorous’un üretim kalitesi TUV (ISO 9000) belgeleri ile tescillendi.

Üretiminin yüzde 40’ını yurtiçinde, yüzde 60’ını ise yurtdışı pazarlarda satışa sunan Sonorous, Türkiye’de 800 seçkin satış noktasında tüketiciyle buluşuyor. Dünya pazarında kendi alanında ilk akla gelen marka olmayı hedefleyen Sonorous, ürünlerini 38 ülkeye ihraç ediyor. Sonorous’un Londra, Hamburg, Milano ve Cenevre’de satış ofisleri ve lojistik merkezleri bulunuyor. Türkiye’de iç pazarda lider konumda olan Sonorous, yurtdışında da 40 ülkeye ihracat yapıyor. 50 ülkede marka tesciline sahip olan Sonorous, kendi alanındaki premium ürünler kategorisinde AB ülkelerinde satış adedi bazında ilk üç, cirosal anlamda ise ilk beş sırada bulunuyor.