Skyscanner

Skyscanner Hakkında

Skyscanner her gün binlerce kişinin en ucuz uçuşları bulmasına yardımcı olan bir seyahat arama sitesidir

600’den fazla havayolu ve milyonlarca rota üzerinden uçuş ücretlerini anında karşılaştırmanın yanı sıra, araba kiralama, otel ve tatil fiyatlarını karşılaştırma imkânı da sağlıyoruz

Skyscanner’ın esnek arama seçenekleri en iyi teklifleri görebilmenizi sağlayacak şekilde, bütün bir ayın ve hatta yılın tüm fiyatlarına göz atabileceğiniz anlamına gelir. Komisyon eklenmeyen en düşük ücretten faydalanabilmek için rezervasyonunuzu doğrudan havayolu veya seyahat acentesinden yapabilirsiniz.

Amacımız nerede olursanız olun, nereye gitmek isterseniz isteyin, size A noktasından B noktasına seyahat etmenin en ucuz yolunu gösterebilen, dünyanın ilk web sitesi olmaktır.

Edinburgh ve Singapur’daki ofislerimizde 20’den fazla farklı ulustan çalışanı olan Skyscanner, bol bol gezip görmüş bir şirkettir. 27 farklı dilde uçuş bulmak ve 60 farklı para birimi arasından seçim yapmak için bizden yararlanın.