Setur

Setur Hakkında

Setur Hakkında Bilgi

Yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing, duty free operasyonları ve yurt dışı eğitim, Setur’un turizm alanında verdiği hizmetlerin çatısını oluşturmaktadır.

Tüm dünya ülkelerinin vizelerinin verildiği vize hizmetleri bölümü İngiltere vizesi için Türkiye’deki tek yetkili kurumdur.

2001 yılında Setur Turizm Acentesi bünyesinde kurulan; şirketler ve bireyler için turizm ürün ve servislerinin tanıtımının yapılıp, bu ürün ve servisler için on-line rezervasyon imkanının sunulduğu BookinTurkey.com 2002, 2003, 2004, 2005 ve 2007 yıllarında “Türkiye’nin En İyi Turizm Portalı“ ünvanını almıştır. 2004 yılında The Cruise Line gibi dev bir uluslararası markanın Türkiye temsilciliğini alan Setur, 2005 yılı sonlarına doğru dünyanın en büyük markalarından biri olan Costa Cruises’ın da Türkiye’deki tek temsilciliğini almış bulunmaktadır.

Bununla birlikte Setur, BCD Travel, Abercrombie & Kent ve Orient Express’in de Türkiye yetkili temsilcisidir. Setur, 2005 yılında kazanılmış olan Super Brand-Süper Marka ünvanının ardından, çok sayıda şirketten 1350 yöneticinin katılımıyla Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen ekonimi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda, önemli rakiplerini geride bırakarak, 2005, 2006 ve 2007 yıllarında “En Başarılı Tur Operatörü“ seçilmiştir. 2006-2009 yılarında dünyanın en köklü ve en büyük turizm derneği SKAL INTERNATIONAL’ ın 14.000 üyesi arasında düzenlediği internet oylamasında “En İyi Dış Turları, 2008 yılında “En İyi Seyahat Acentesi“ ödüllerini almıştır.

Basın Bülteni