Sepron Danışmanlık Ticaret Ltd.Şti.

Sepron Danışmanlık Ticaret Ltd.Şti. Hakkında

2004 yılında, konusunda kendini ispatlamış 4 girişimci tarafından kurulan Sepron Danışmanlık, kurulduğu tarihten bu yana kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir hizmeti ön planda tutarak kısa sürede, faaliyet konularında global firmalara verdiği hizmetleri ile tercih edilen konuma gelmiştir.

Faaliyet gösterdiği sektörlerde, bulunduğu projelerde daima katma değer üreten, insana, çevreye ve ulusal çıkarlara asla ihanet etmeyen bir anlayışla, teknoloji ve iletişimin en güncelini kullanan, geliştiren Sepron Danışmanlık; prensipleri, yaklaşımları ve uygulamaları ile çeşitli sektörlere aranan hizmeti vermektedir.

Temel olarak üç ana çalışma alanımız var. Bunlardan ilki, gayrimenkul ekseninde, inşaat sektörüne yönelik danışmanlıklarımız. Genelde müşterilerimiz Avrupa, Amerika merkezli şirket, bireysel yatırımcı veya fonlar. Türkiye’deki yatırımlarının yönlendirilmesini koordine ediyoruz. Tabii yerli müşterilerimiz de var. Ama kurumsal müşterilerle çalışmak durumundayız. Mutlaka sözleşmeye dayalı çalışıyoruz.

İkinci alanımız, bizim stratejik pazarlama dediğimiz kolumuzdur. Bu alanda, özellikle teknolojik yönü olan, henüz pazarı oluşmamış yerli veya yabancı tandanslı ürünlerin pazarlama stratejilerinin belirlenmesi, satış yöntemlerinin belirlenmesi, bayilik veya franchising modelinin belirlenmesini yapıyoruz. Ürünlerin mutlaka standart ürünlere göre, katma değerinin olması bizim için karar vermede önemli etkendir. Stratejik pazarlama kolumuzun ilgilendiği ve ciddi bir pazar oluşumu sağladığı ürünlerden birisi, güneş enerjili sistemlerle, dış mekan aydınlatma sistemleridir ki, özellikle enerjinin çok önemli bir sorun olduğu ve olacağı düşünülürse, alternatif enerjiye dayalı projelerin ne kadar stratejik olduğu anlaşılabilir. Tüm enerji kaynakları dünyanın içinden kaynaklardır, sadece güneş dünya dışından ve bu sistemlerle hiçbir ekolojik dengeyi bozmadan, değiştirmeden insanlığın faydasına sunuluyor. Ülkemizin güneşlenme aralığının iyi olması, bilgi birikimi açısından konunun ülkemizdeki en önemli temsilcisi Sayın Dr.Murat Durak’ın bizimle çalışması firmamızın bu konuda en önemli avantajlarıdır. Sistemlerimizde aynı zamanda led aydınlatma sistemlerinin kullanılıyor olması sayesinde, mevcut aydınlatma sistemlerinde tüketilen elektiriğin 8’de 1’i kadar sarfiyat olmaktadır.

Üçüncü alanımız ise tamamen sosyal projeler ve aktivitelerle alakalı. Özellikle dönem ve karakter çalışmaları üzerinde sanatsal eserler, günümüz ve güncel projelerimiz üzerine seminer, konferans ve fuarlar organize ediyoruz.

Ayrıca şirket yatırımlarımız olarak, Çatalca ilçesi Binkılıç Beldesinde Kil ve Kömür madeni, Çanakkale Ayvacık’ta Jeotermal Enerji Üretim sahası, Bolu Mudurnu Babas Kaplıcaları Devremülk konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Jeotermal ve Güneş enerjileri konusunda yatırımlarımız devam edecektir.
Hedeflerimiz

Gerek ulusal, gerekse uluslararası piyasalarda, konusunda lider müşterilerine “Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlığı”, “Startejik Pazarlama Danışmanlığı”, “Aktivite Yönetimi & Danışmanlığı” hizmetleri veren Sepron Danışmanlık, kurulduğu tarihten bu yana kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir hizmeti ön planda tutarak, modern çalışma sistemi ve ilkeleri ile gayrimenkul alanında bir Türk markası yaratmak ve bu marka ile dünyaya açılmak ve Türk Franchise sistemini oluşturmaya çalışmaktır.

Sepron Danışmanlık doğruluk ve güvenilirliği ilke edinmiş, uzman personeli, dinamik yapısı ve ileri teknolojik donanımları ile gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir şirkettir.

Sepron Danışmanlık ticari faaliyetlerinden elde ettiği gelirleri, milli kaynakların değerlendirilmesi ve katma değer üretilmesi konusunda yatırımlarla değerlendirmektedir.
Değerlerimiz

Geçmiş tecrübelerini geleceğe aktararak problemlerin ortaya çıkmasını engellemek ve köklü çözümler getirmek.
Gizlilik ve güvenirlik ilkeleriyle, dürüstlükten taviz vermeden toplum, birey ve etik değerlerini her zaman ön planda tutmak.
Etkin diyaloglar kurarak müşteri ve iş ortaklarıyla uyum içinde çalışmak.
Ekip ruhuyla ve personel eğitimleriyle müşteri gereksinimlerini beklentilerinin ötesinde ve süratle karşılayarak müşteri memnuniyetini gerçekleştirmek.
Çalışmalarının her sürecinde teknolojiyi vazgeçilmez kılarak bilgi esaslı bir demokratik yönetim modeli oluşturup, sürekli gelişmeye açık bir yapıda şeffaflıkla uygulamak.
Kattığı ilklere sektöre yön veren, vizyonu ve değerleriyle Türkiye’nin önde gelen ve örnek gösterilen lider danışmanlık firması olmak hedeflenmektedir.