Pronet Güvenlik Alarm Sistemi

Pronet Güvenlik Alarm Sistemi Hakkında

Pronet Güvenlik Alarm Hakkında Bilgi

1995 yılında 3 genç girişimci tarafından güvenlik alanında Türkiye’nin en iyi güvenlik hizmeti veren şirketi olma hedefiyle kurulan PRONET, mükemmeliyetçi yaklaşımının doğal bir sonucu olarak, güvenlik hizmetleri sektöründe altın standardı belirleyici bir konum edindi.

PRONET, güvenlik sektöründe ’kaliteli hizmete’ giden yolun üç temel unsurunu benimser: kaliteli ve kalifiye çalışanlar, kapsamlı eğitim, geliştirme odaklı ve yenilikçi yönetim.

Pronet Güvenlik ve Danışmanlık A.Ş., teknolojik altyapıya verdiği önem, ’tam koruma’ prensibini uygulamadaki başarısı ve kalite garantisi sayesinde, yüzlerce üst düzey kurum ve kuruluşun fiziksel güvenlik konusunda çözüm ortaklığını yürütmektedir. Gittikçe artan sayıda ’nitelikli güvenlik profesyoneli’ ile fiziki güvenlik hizmetleri sunan PRONET, müşterilerinden gelebilecek güvenlik personeli talebini, yetkin eğitmenler tarafından profesyonelce eğitilmiş elemanlarıyla en iyi ve hızlı bir şekilde karşılar. Güvenlik Mühendisliği’ ve ’Güvenlik Danışmanlığı’ konularında bilgi ve tecrübe edinmiş yönetici kadrosuyla birçok hassas kurum ve kuruluşa hizmet veren PRONET, müşterilerinin güvenli bir ortamda devamlılık sağlamalarını hedefler. PRONET, profesyonel kişilerce yapılan risk analizleri sonucu ihtiyaca uygun fiziki ve teknolojik alt yapıyı oluşturur ve var olan risklerin minimuma indirilmesi için gerekli bilgi, prosedür ve teknoloji transferini gerçekleştirir.

PRONET, ISO 9001:2000 kalite yönetimi standardı belgesine sahiptir. Pronet bu prestijli belgeye verdiği vaatleri yerine getirdiği ve bunu belgelediği için hak kazanmıştır. PRONET, Merkezileşmiş sistemi sayesinde güvenlik sektöründeki en sıkı ve sert standartları belirler ve bu standartlar da hizmet kalitesini sürekli olarak izlemesine ve güçlendirmesine yardımcı olur.

PRONET, verdiği hizmetler ve geliştirdiği stratejiler ile sektörüne yön vermeye devam etmektedir. PRONET, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 2000’den fazla çalışanı ile oluşturduğu profesyonel kadrosuyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir