Perakende Günleri

Perakende Günleri Hakkında

Perakende Günleri Hakkında Bilgi

Perakende Günleri, 2001 yılından bu yana Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu, uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri haline geldi.

Türkiye'den ve dünyadan uzman konuşmacıların, son trendleri, yeni uygulamaları ve perakende dünyasının en yeni boyutlarını geniş bir yelpazede gündeme getirdiği Perakende Günleri çatısı altında, iki gün boyunca, Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı ve İstanbul Perakende Fuarı gerçekleştiriliyor.

Perakende Günleri'nde; yabancı yatırımcılar, perakendeye hizmet veren kuruluşlar, sektörle uzun dönemli ilişkilerin temellerini atıyor.

Sektörde bilginin paylaşıldığı, üretildiği, farklı görüşlerin buluştuğu, sınırsız işbirliği olanaklarının yaratıldığı en büyük platform olan Perakende Günleri'ne her yıl binlerce üst düzey yönetici katılıyor.
Perakende Günleri 2011

SOYSAL

Soysal, perakende ve hizmet sektörlerinin eğitim, gelişim ve bilgi merkezi olma misyonu ve 28 yıllık deneyimiyle hizmet veren bir uzmanlık kuruluşu.

Soysal’ın ana faaliyet alanları; eğitimler ve Soysal Perakende Okulu, Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı ve İstanbul Perakende Fuarı’ndan oluşan dev organizasyon Perakende Günleri, Perakende Güneşi Ödülleri, Soysal Denetim Hizmeti ve Meçhul Müşteri Uygulaması®, Perakende Liderler Konferansı, danışmanlık faaliyetleri; Soysal Alışveriş Merkezleri ve Mağazalar-Marketler katalogları ve yayınlardan oluşuyor.

Soysal, konusunda uzman uluslararası beş danışmanlık kuruluşu ile ortak çalışmalara da imza atıyor.