Oracle Türkiye

Oracle Türkiye Hakkında

Oracle Türkiye Hakkında Bilgi

Daha üç buçuk yıl için, Oracle veritabanı yazılımında lider olmuştur. Ve daha teknolojileri gelişmiş ve yılda iyi-in-class şirketler edindiği gibi, bu liderlik uygulamaları ile ve bulutun içine, veritabanı ve middleware, sunucular ve depolama, tüm teknoloji yığını genişletti.

Bir ilişkisel veritabanı için çalışan bir prototip bir tanımı: Larry Ellison diğer şirketlerin cevapsız bir fırsat gördü zaman tüm başladı. Hiçbir şirket teknoloji ticarileştirme taahhüt vardı, ama Ellison ve kurucuları Bob Miner ve Ed Oates ilişkisel veritabanı modelinin büyük iş potansiyeli fark etti. Bunların hiçbiri kurdukları şirketin iş bilgisayar çehresini değiştirmek olacağını zaman gerçekleşmiştir.

Tarihi boyunca Oracle yeniliklerini temeli ve dünyanın en iyi teknik ve iş zihinleri tarafından analiz müşteri zorlukları ve başarıları onun bilgisine gelecek için inşa edebilirsiniz kanıtlamıştır.

Oracle yarın için mağaza ne var? Biz donanım ve disk kendi iş ihtiyaçlarını karşılamak ve onların iş sorunlarını çözmek uygulamalar ─ için birlikte entegre çalışacak şekilde tasarlanmıştır yazılım ile müşterilerimize sunmaya devam edecektir. Her zaman bizim teknolojisine güveniyor müşterilerinin sorunlarını çözme odaklanmak emin yaparken Ve biz, sanayi yenilik ve öncülük etmeye devam edecektir.

Basın Bülteni