Model Business Solutions

Model Business Solutions Hakkında

Model Business Solutions Hakkında Bilgi

Model, derin teknoloji bilgisiyle, verimlilik ve rekabet gücünü artıran, kurumsal seviyede, esnek iş uygulamaları sunar. Kendi dallarında önde gelen büyük firmalardaki çalışmalarının yanı sıra farklı ölçek ve sektörlerdeki işletmelerde edindiği deneyimi, en önemli değerlerindendir. Tüm hizmet ve ürünlerinde, diğer değişkenlerden bağımsız olarak “müşteri memnuniyeti” ilkesini gözetir.
Deneyim ve Uzmanlık

* Üretim
* Finans
* Dağıtım
* Perakende
* Tekstil
* İnşaat
* Kiralama

Hizmet başta olmak üzere, farklı sektörlerde edindiği deneyimiyle Model, müşterilerinin iş ihtiyaçlarına odaklı kapsamlı çözümler sunmayı hedeflemektedir. ERP’den CRM’e, bilgi ve süreç yönetimi sistemlerinin söz konusu olduğu her platformda, üretimden gelen gücü ve iş ortaklarının sunduğu teknoloji ve ürünler ile, fiyat avantajlı ve uyarlanabilir çözümler sunar, uygular ve bunları %100 garantili olarak hayata geçirir.
Müşteriye Özel Çözüm

Model, sektör ve ölçek bağımsız olarak ürettiği hazır çözümlerinin yanı sıra müşterilerin taleplerini karşılayacak, iş verimliliklerini ve kârlılıklarını artıracak yazılım uyarlama projeleri de geliştirir. İş süreçleri ve teknoloji konusunda deneyimli 35 kişilik yazılım ve danışman ekibiyle, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre çalışan tam entegre, yenilikçi ve ölçeklenebilir yazılım çözümleri sunar.
Açık Kaynak Kod

Anadil Platformu, açık kaynak kodlu iş uygulamalarının daha hızlı, kaliteli ve düşük maliyetlerle üretilebilmesi için tasarlanmıştır. Platform’un çokkatmanlı uygulama sunucuları ile çalışan yeni versiyonu, TÜBİTAK-TEYDEP tarafından Ar-Ge kapsamında desteklenmektedir.
Ar-Ge Firması

Fonksiyon ekibinin, Ar-Ge ekibi tarafından ortaya konan platform ve araçları kullanarak geliştirdiği açık kaynak kodlu ERP çözümleri ile ticari faaliyetlerini yürüten Model, Türkiye’nin ilk ve tek yerli iş uygulamaları geliştirme platformu olan Anadil Platformu’nun sahibidir. Anadil Platformu üzerinde Teydeb desteği ile yürütülen Ar-Ge çalışmalarının yanında, ERP projelerinde ortaya çıkan, sahadan veri toplama ve CAD-CAM entegrasyonu