Marks & Spencer

Marks & Spencer Hakkında

Marks & Spencer Hakkında Bilgi

Mağazacılık sektöründe hizmet veren Marks & Spencer 38 ülkede yaklaşık 600 mağazası ile faliyet göstermektedir. 100 yılı aşkın süredir müşterilerine en kaliteli ürünleri en iyi hizmet anlayışı ile sunmaktadır. Marks & Spencer, keyifli ve kaliteli alışveriş anlayışını Türk müşterileriyle 1995 yılında buluşturdu. Şirket, 1999 yılından itibaren ise İngiltere’den franchising haklarını satın alan Fiba Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Marks & Spencer Türkiye, 41 mağazası, yaklaşık 1000 çalışanı ve 35.000 metrekareyi geçen net satış alanı ve geniş ürün yelpazesiyle değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Türkiye’de mağazacılık alanında hizmet veren lider kuruluşlar arasında tartışılmaz bir konumda bulunan Marks & Spencer sadece M&S etiketli ürünler taşımaktadır.

Misyonumuz,
Marks & Spencer’ın üstün ürün, hizmet standartlarıyla Türkiye’de her beden ve ölçüde, kaliteli, şık ve rahat giyinebilme imkanı sunmaktır.

Vizyonumuz,
Müşterilerimize beklentilerinin üzerinde hizmet veren, bilinirliği yüksek, kar ederek büyüyen, güvenilir bir kurum olmaktır.

Değerlerimiz,
Tüm çalışanlarımızın ve ilişkide olduğumuz kuruluşların değerlerimizi benimsemesi ve davranışlarına yansıtmalarını bekleriz.

“Müşteriyi Düşün“;
İster müşteri, ister çalışan olsun, yaptığımız işin sonucunu düşünerek çalışmak.

“Dürüst Ol“;
Müşterilere, birbirimize, işbirliği yaptığımız kurum ve kuruluşlara karşı dürüst ve açık olmak. Yasalara uygun çalışmak.

“Başarıda Payın Olsun“;
Daha iyi sonuçlar için başarma azmini en üst düzeyde tutmak ve çalışmak.

“Tek Takım Ol“;
Mağaza içi, mağazalar arası ve merkez ofis olarak tek bir takım ruhu ile çalışmak.

“Yenilikçi Ol“;
Yeni fikirlere, yöntemlere açık olmak, verimliliğe inanmak ve başarıyla uygulamak.