Lavazza

Lavazza Hakkında

Lavazza Hakkında Bilgi

Dünyanın en önemli kahve üreticilerinden biri olan Lavazza, 1895 yılında Luigi Lavazza tarafından kuruldu. Lavazza’nın küçük bir bakkal dükkânında başlayan kahve macerası bugün İtalya’yı temsil eden isimlerden biri haline geldi ve İtalya’da market satışlarında yüzde 48 ile liderlik koltuğuna oturdu. Kaliteden ödün vermeden, farklı aromalar yaratmak ve gerçek kahve keyfini yaşatmak için sürekli yatırım yapan Lavazza, ev içi ve ev dışı tüketime yönelik pazarlarda 90’nın üzerinde ülkede hizmet veriyor.

Best İthalat İhracat Pazarlama ve Tic. Ltd. Şti.: Konyalı Grubu’nun bir üyesi olarak 2004 yılında kuruldu. Çekirdek kahve, insant kahve-çay vb. sarf ürünlerin ithalatını yapan Best, Ocak 2007’de İtalya’nın lider markası Lavazza’nın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. 2008 yılından itibaren Lavazza’nın özgün kahve ürünleri ve görsellerinin ayrıcalığının yansıtıldığı Best Coffee Shop ve Coffee in Plaza uygulamaları Türk kahve severlerin beğenisine sunulmaya başlandı.

Basın Bülteni