Kariyer.Net

Kariyer.Net Hakkında

Kariyer.net Türkiye'nin öncü ve en büyük İnsan Kaynakları şirketidir

Kariyer.net, Türkiye'nin en büyük aday veritabanına sahip öncü İnsan Kaynakları sitesidir. Türkiye'nin ilk İnsan Kaynakları sitesi olarak faaliyete geçtiği 1999 yılından bu yana elektronik İnsan Kaynakları teknolojilerini yaygınlaştırma misyonu doğrultusunda öncü faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kariyer.net 600 bine yakın kişinin istihdam edilmesini sağlamıştır

Kurulduğu günden bu yana 600 bine yakın kişinin istihdam edilmesini sağlayan Kariyer.net, Türk iş dünyasının bilinirliği en yüksek markalarından biridir. Kariyer.net ismi, çağdaş İnsan Kaynakları uygulamaları, profesyonellik ve fırsat eşitliğiyle özdeşleşmiştir.

Kariyer.net bir iLab Holding şirketidir

iLab Holding A.Ş, Nisan 2000 tarihinde internet teknolojileriyle artı değer yaratan şirketlere yatırım yapmak üzere kurulan ve interneti çalışmalarının odağına alan bir yatırım holding şirketidir. Türkiye'nin e-dönüşüm sürecine büyük katkı sağlayan iLab Holding'in Kariyer.net dışındaki diğer şirketleri arasında Türkiye'nin internetten ilk karşılaştırmalı sigorta hizmetini sunan Sigortam.net, kurumlar arası elektronik ticaret projelerinde uzmanlaşan Treda, kimya ve plastik e-pazaryeri ChemOrbis ve demir çelik sektörü e-pazaryeri SteelOrbis bulunmaktadır. iLab Holding, gittigidiyor.com sitesinin de azınlık ortağıdır.

Kariyer.net sürekli gelişen ve yenilenen bir sistemdir

Kariyer.net'in başlıca işlevi, iş arayan adaylarla personel arayan işverenleri internet ortamında bir araya getirmektir. Ancak Kariyer.net, sadece iş ilanı yayınlamak için bir platform değil, iş arayanların başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesini, işverenlerin de en doğru adaya en kısa sürede ulaşmasını sağlayan eksiksiz bir sistemdir. Yaptığı büyük teknolojik altyapı yatırımları ve geliştirme faaliyetleriyle Kariyer.net, sistemini her geçen gün daha da güçlendirmektedir.

Kariyer.net zaman ve maliyet tasarrufu sağlar

Kariyer.net diğer işe alım yöntemlerine göre çok daha hızlı ve ekonomiktir. İşe alım süreçleri için harcanan zamandan ve paradan çok önemli boyutta tasarruf sağlayan Kariyer.net, bu özelliğiyle şirketlere büyük bir süreç verimliliği sunmaktadır. En doğru kişiyi işe alabilmenin bir şirkete sağladığı kazanç ise paha biçilmezdir.

Kariyer.net ürün ve hizmetlerini sürekli çeşitlendirir

Kariyer.net, İnsan Kaynakları teknolojileri konusunda engin bir deneyim ve bilgiye sahiptir. Kariyer.net bütün bu deneyimini İnsan Kaynakları uygulamalarını destekleyecek ürün ve hizmetlere dönüştürmektedir. Türkiye'nin ilk ve tek online eğitim rezervasyon sitesi KariyerAkademi.net, İnsan Kaynakları departmanlarının eğitim ihtiyaçlarına yanıt vermekte, KariyerExecutive veritabanı yöneticilerin istihdamına yönelik büyük kolaylıklar sunmaktadır. KariyerStaj ve KariyerMavi siteleriyle sırasıyla staj ve mavi yaka iş ilanlarını hedef kitleleriyle özel sayfalarda buluşturmaktadır. Kariyer.net ürün ailesinin en son üyesi KariyerPro ise Kariyer.net'in tüm İnsan Kaynakları deneyimini Web tabanlı bütüncül bir İK yazılımında birleştirerek iş dünyasına sunmakta, süreç verimliliğini en üst noktaya taşımaktadır.

Kariyer.net İK sektörünün iletişim köprüsüdür

Kariyer.net 8 yıldır her ay 80 sayfalık bir İnsan Kaynakları ve İş Dünyası dergisini, tamamen kendi bünyesinde oluşturmakta ve İnsan Kaynakları profesyonellerine ücretsiz olarak ulaştırmaktadır. İK dünyasının en önemli yayınlarından biri olan bu dergiyle Kariyer.net, sektörün bilgi kaynağı ve iletişim köprüsü rolünü üstlenerek kurumsal gelişime destek vermektedir.

Kariyer.net 11 bölge ofisiyle tüm Türkiye'ye hizmet verir

Türkiye'nin her yerine aynı hızda ve kalitede hizmet götürmeyi hedefleyen Kariyer.net'in uzman 220 çalışanı, İstanbul Anadolu yakası ve İstanbul Yeşilköy ofislerine ek olarak; Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Antalya bölge ofisleri ve Kayseri, Konya, Gaziantep, İzmit ve Samsun satış ofisleriyle Kariyer.net'in İnsan Kaynakları teknolojileri, Türkiye'nin her yerine ulaştırılmaktadır.