J&B Scotch Whisky

J&B Scotch Whisky Hakkında

J&B® Rare, yılda 6 milyon adet 9 litrelik kutu satışıyla dünyanın en büyük skoç viskilerinden birisidir. Tarihi 1749’a dayanan Justerini and Brooks, kaliteli şarap ve ispirtolu içki satan bir şirket olarak kuruldu. Bugün bildiğimiz J&B® Rare skoç viski, özellikle ABD’de yasak sonrasında oluşan Pazar için son yüzyıl içinde geliştirildi. Yumuşak ve dengeli tadı, 42 değişik malt ve tahıl viskisinin mükemmel harmanının bir sonucudur.

J&B® 1960’larda, çoğunlukla sahnedeki Rat Pack grubuna eşlik ederek Las Vegas dekorunun müdavimlerindendi. J&B® parti tarihini zenginleştirmeyi sürdürüyor. Yakın parti tarihinde İspanya’daki J&B® Teknesi bulunuyor; bir yük gemisi 25.295 kilo J&B® Sarısı boya ile boyanarak gezer bir gece kulübüne dönüştürülmüştür. Parti konukları, gece boyunca İspanya’daki bir limandan diğerine dans edilerek gidilen ve güvertede düzenlenen 8 ayrı partiden birisine davet edilmişlerdir.

’Start a Party’ kampanyası, J&B’nin gerçek anlamda ilk küresel kampanyasıdır. Dünyanın en heyecan veren partilerinin düzenlendiği kampanyada, dev disko topunun eşlik ettiği, dünya çapındaki basılı reklamlar ile televizyon reklamları da yer almaktadır. Partiler yakın zamanda Çin’deki yasak Şehir’den, İstanbul’un en seçkin alış-veriş merkezine, Roma’daki eski Parlamento Binası’ndan Kıbrıs’taki stadyuma kadar dünyadaki en ilgi çekici mekanlarda düzenlenmiştir.