İntersport

İntersport Hakkında

İntersport Hakkında Bilgi

1968 yılında kurulan Intersport bugün 37 ülkede 5500’den fazla mağazası, 8,54 milyar Euro cirosu ile dünyanın en büyük spor perakendecisidir ve İsviçre’deki genel merkezinden yönetilmektedir. Intersport mağazalarında günde 200.000’den fazla sporsevere koşu, futbol, basketbol, tenis, yüzme, fitness, kayak, outdoor ve daha bir çok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markaları bir arada ve uygun şartlarda, uzman satış danışmanları, satış sonrası servis ve garanti desteği ile sunulmaktadır.

Intersport Türkiye 2005 yılında, Türkiye’de 20 yıllık bir spor mağazacılığı geçmişi olan Sporting Güngör A.Ş. ile Intersport’un imzaladığı lisans anlaşması neticesinde faaliyete geçmiştir. Bugün İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, ve Trabzon’da yeralan 25 adet Intersport mağazasında O’Neill, Nike, Adidas, Puma, Asics, Converse, McKinley, Daysee, Salomon, Spyder, Elan, Nordica, Columbia, Arena, Rollerblade, Scott, Voit, Energetics, Rucanor, Tecno Pro, Head ve Wilson başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları dünya standartlarında bir mağazacılık ve hizmet anlayışı ile sunulmaktadır.