HP Türkiye

HP Türkiye Hakkında

Hp Hakkında Bilgi

HP, dünya çapında 170'ten fazla ülkede faaliyet gösteren bir teknoloji firmasıdır. Teknolojinin ve hizmetlerin, insanlara ve şirketlere karşılaştıkları sorunları ve güçlükleri belirlemede, hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmede nasıl yardımcı olabileceğini araştırıyoruz. Durup dinlenmeden müşterilerimizin yaşam ve çalışma şartlarını iyileştirme çabası verirken, teknolojiyle daha basit, daha değerli ve daha güvenilir deneyimler oluşturmak için yeni fikirleri ve düşünce yöntemlerini uyguluyoruz.

Hiçbir firma HP gibi eksiksiz bir teknoloji ürünleri portföyüne sahip değildir. El aygıtlarından dünyanın en güçlü süper bilgisayar kurulumlarına varıncaya dek altyapı ve iş çözümleri sunuyoruz. Müşterilerimize dijital fotoğrafçılıktan dijital eğlencelere, bilgisayar ürünlerinden evde yazdırma işlemlerine kadar geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyoruz. Bu kapsamlı portföy sayesinde doğru ürün, hizmet ve çözümleri müşterilerimizin özel ihtiyaçlarıyla birebir eşleştirme şansı buluyoruz.

Ankara
HP Ankara Ofisi