Funika Holding

Funika Holding Hakkında

Funika Holding Hakkınd Bilgi

1986 yılından beri havlu, bornoz, sabahlık ve ev giysileri alanında üretim ve 51 ülkeye ihracat yapan FUNIKA TEKSTİL, dünyadaki gelişmeler ışığında EV TEKSTİLİ ile İÇ GİYİM kategorileri arasında boşlukta kalan alanı EV GİYİMİ olarak adlandırarak bu kategorinin gelişmesine öncülük etmeye karar vermiştir.

22 yıl boyunca dünyanın en seçkin çok katlı mağaza zincirlerine, katalog ve internet üzerinden satış yapan şirketlerine üretim yapan; en çağdaş sistem ve donanımlara sahip olmanın avantajı ile öncelikle Türkiye’de FUNIKA evgiyimi markalı ürünlerini 2006 yılı başında dağıtmaya başlamıştır. 2007 yılı Temmuz ayı itibariyle Türkiye’deki toplam mağaza, corner ve satış noktası 150’ye ulaşmıştır. Yurtdışında ise Almanya, Rusya ve Fas’ta satış noktaları hızla oluşmaktadır.

B) Felsefemiz: En yalın ifade ile insanlara; yaşamlarının en az yarısını geçirdikleri evlerinde; teknoloji ve tasarımın gücü ile rahatlığı ve aynı zamanda şıklığı sağlamaktır.

Basın Bülteni