Ericsson Türkiye

Ericsson Türkiye Hakkında

Ericsson hakkında Bilgi

Ericsson, telekom operatörlerine teknoloji ve servis sağlama alanında dünya lideridir. 2G ve 3G mobil teknolojilerde pazar lideri olan Ericsson, 250 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren ağların yönetimini üstlenmekte ve iletişim servisleri sunmaktadır. Şirketin ürün yelpazesi operatörler, kurumlar ve uygulama geliştiriciler için mobil ve sabit ağ altyapısı, genişbant ve multimedya çözümlerini kapsamaktadır. Sony Ericsson ortak girişimi, tüketicilere zengin özelliklere sahip mobil cihazlar sunmaktadır.

Ericsson inovasyon, teknoloji ve sürdürülebilir iş çözümleriyle “herkes için iletişim” vizyonuyla yol almaktadır. 70.000’den fazla çalışanı ve 2008 yılı itibariyle 27 milyar ABD Doları (209 milyar İsveç Kronu) geliriyle 175 ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. 1876’da kurulan ve merkezi İsveç’in Stockholm kentinde bulunan Ericsson, OMX Nordic Exchange ve NASDAQ borsalarında işlem görmektedir.