Electro World

Electro World Hakkında

Avrupa'nın önde gelen elektronik ürünler perakendecilik grubu Dixons Retail plc'nin tescilli markası Electro World, Türkiye'de Dixons Retail/Esas Holding/ODESA ortaklığı ile hizmet vermektedir. Elektronik perakende sektöründe faaliyet gösteren Electro World, FİYAT, ÇEŞİT ve HİZMETTE en doğru bütünlüğü sunmak ve müşterilerine en iyi satın alma deneyimini yaşatma iddiası ile çalışmalarını sürdürmektedir. Müşterilerini, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde yönlendiren ve alışveriş sürecinin her aşamasında destek olan yetkin satış danışmanları da bu sürecin en önemli parçalarından birini oluşturmaktadır.

Electro World, kahverengi eşyadan telekomünikasyon ürünlerine, bilgisayar yazılım ve donanımından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine, mutfak ekipmanlarından çeşitli aksesuarlara kadar pek çok kategoride geniş bir ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği sunmaktadır.

Electro World bugün 8 şehirde 18 mağazası ve 50.000 m2’ye yakın satış alanı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Electro World'ün bağlı olduğu, Avrupa'nın önde gelen elektrikli ürünler perakendecilik grubu olan Dixons Retail plc, 40.000 çalışanı, Avrupa çapında 28 ülkeye yayılmış 1300'ün üzerinde mağaza ve online satış organizasyonu ile yılda 100 milyon kişiye hizmet veriyor. Dixons Retail’in perakende ve e-ticaret markaları; İngiltere ve İrlanda'da PC World, Currys ve dixons.co.uk, Orta Avrupa ve Türkiye'de Electro World, İskandinavya'da Elkjøp, İtalya'da UniEuro, Yunanistan'da Kotsovolos, Fransa, İspanya, Italya ve İsveç'te PC City ve Avrupa çapında da Pixmania.com olarak sıralanıyor.