Contactplus İletişim Hizmetleri

Contactplus İletişim Hizmetleri Hakkında

Halkla ilişkiler sektöründe 10 yıldan uzun bir süre boyunca Türkiye'nin en seçkin markalarına hizmet verdikten sonra, 2004 yılında Contactplus 'ı kurarken öncelikle altını çizdiğim iki nokta vardı:

Contactplus sektördeki en dinamik ve müşterisini en iyi anlayan firma olmalıydı.

Bu doğrultuda, 2004 yılından bu yana tüm müşterilerimize en etkin şekilde hizmet sunabilmek için, onların içinde yaşayan bir çalışma arkadaşı olmaya gayret ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı bütünleşik pazarlama iletişimi disipliniyle yönlendiriyor ve müşterilerimizin hem kurumsal hem de ürün bazındaki ihtiyaçlarına en kapsamlı şekilde yanıt sunuyoruz. Hızla genişleyen müşteri portföyümüzün yanı sıra proje bazlı çalışmalarda elde ettiğimiz başarılar da doğru yönde ilerlediğimizi kanıtlayan bir nitelik taşıyor.

Bugüne dek Contactplus olarak kendimizi her zaman müşterimizin yerine koyarak hareket ettik ve tüm hizmetlerimizi geniş bir bakış açısıyla düzenleme çabası içinde olduk. Deneyimli ve yaptığı işten büyük heyecan duyan bir kadromuz var. Amerikalı ünlü yazar ve filozof Emerson'ın da dediği gibi, yapılırken heyecan duyulmayan işlerin başarılması mümkün değil. Her biri kendi alanında seçkin bir yere sahip olan müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini kavramadaki başarımız, çözüm üretme yeteneğimiz ve hiç yitirmediğimiz heyecanımız bizi sektörde ayrı bir noktaya taşıyor.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinin yanı sıra kamuoyundaki yönelimlere de proaktif bir anlayışla yaklaşıyoruz. Böylece hem sunduğumuz hizmetin içeriğini hem de müşterilerimizin aksiyonlarını en ayrıntılı şekilde belirleme olanağına sahip oluyoruz. Medya iletişiminden marka yönetimine, stratejik planlamadan kriz yönetimine kadar son derece geniş bir yelpazede, müşterilerimize her zaman yeni bakış açıları kazandırma hedefiyle hareket ediyoruz.

Elde ettiğimiz tüm başarılarda bu yaklaşımımızın ve müşterilerimize ‘in-house' bir anlayışla hizmet vermemizin büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Çünkü biz Contactplus olarak kendimizi daima müşterilerimizin yerine koyuyor, dünyayı, iş yaşamını ve ülkemiz pazarını yepyeni ve güncel bir vizyonla süzerek onlara ‘artı' değer yaratmaya çalışıyoruz.

Orkide Gökhan
Contactplus İletişim Hizmetleri