Compex 35. Uluslararasi Dijital Eglence ve Oyun Fuari

Compex 35. Uluslararasi Dijital Eglence ve Oyun Fuari Hakkında

Rönesans Fuarcılık, bilgisayar ve iletişim teknolojilerini geniş kitlelerle buluşturma misyonuyla 29 yıldır COMPEX Fuar'ını düzenlemektedir. Bilgisayar ve İletişim teknolojilerinin herkes tarafından kullanılabilecek bir teknoloji olduğunu insanlara aşılayan COMPEX fuarları, teknoloji tutkunlarının heyecanla ziyaret ettiği bir teknoloji arenası haline gelmiştir.

COMPEX / GameX 2010

2-5 Aralık 2010 tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde Rönesans Fuarcılık ve oyun sektöründe çeyrek asrını dolduran Türk Telekom Grubu şirketi Sobee'nin ortaklığı ile düzenlenecek olan 35.Uluslararası COMPEX/GameX Digital Eğlence ve Oyun Fuarı, bu sene siz katılımcı ve ziyaretçilerini büyük yeniliklerle ağırlamaya hazırlanıyor. Teknoloji sektörünün en önemli kilometre taşı COMPEX, şehir merkezinde her sene yüzbini aşkın, kültür ve gelir seviyesi yüksek çok geniş bir ziyaretçi profili ile buluşmaktadır. Bu sene Türk Telekom Grubu şirketi Sobee ile yaratılan sinerji sonucu, medya, futbol ve eğlence dünyasından ünlü isimlerin/yıldızların katılımı ile COMPEX/GameX, dört gün boyunca sürecek ödüllü turnuvalar, mini konserler ve çeşitli etkinliklerle tam bir şova dönüşecektir.