Burn Enerji İçeceği

Burn Enerji İçeceği Hakkında

Coca-Cola Burn Enerji İçeceği Hakkında Bilgi

Coca-Cola Şirketi. Burn, Coca-Cola Şirketinin tescilli markasıdır.

Coca-Cola, portföyünde barındırdığı 500’e yakın içecek çeşidiyle dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketidir. Bugün dünyanın en değerli markası konumunda olan Coca-Cola’nın yanı sıra, Cola-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola zero, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ve Georgia Coffee de dahil olmak üzere değeri 15 milyar doları aşan farklı markaları bünyesinde bulundurmaktadır. Gazlı içecekler, meyve suları ve meyveli içecekler, hazır içimlik çay ve kahve kategorilerinde lider olan Coca-Cola şirketi, 200’den fazla ülkede her gün yaklaşık 1.7 milyar bardak alkolsüz içeceği tüketicilerle buluşturmaktadır. Coca-Cola şirketi, faaliyet gösterdiği toplumların sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, çevreyi ve doğal kaynakları korumanın yanı sıra hizmet verdiği ülkelerdeki ekonomik büyümeye katkı sağlamaya yönelik girişimlere odaklanmıştır.

1964’te Türkiye pazarına giren Coca-Cola, Çorlu, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Elazığ, Sapanca ve Köyceğiz olmak üzere toplam sekiz fabrikasında, 8 farklı kategoride, 16 farklı markada alkolsüz içecek üretiyor. Coca-Cola’nın ürettiği markalar arasında Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Sensun, Cappy, Doğadan, Nestea, Powerade, Burn, Gladiator, Damla Minera, Damla Su yer alıyor. 2008 yılında Coca-Cola’nın toplum ve çevre konusundaki yatırımlarını yürütmek üzere kurulan Coca-Cola Hayata Artı Vakfı çevresel sorunlara sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve kamu kuruluşları ile birlikte topluma duyarlı, yenilikçi, sonuç odaklı, ölçülebilir ve sürdürülebilir çözümler geliştiriyor ve bu amaçla yapılan araştırmaları ve projeleri destekliyor.

www.coca-colaturkiye.com