Boğaziçi Yazılım

Boğaziçi Yazılım Hakkında

Boğaziçi Yazılım A.Ş. kurulduğu 1991 yılından bu yana dünya çapında yazılım firmaların Türkiye temsilcisi olarak, özellikle üretim ve hizmet sektörlerine çözüm sunmak amacıyla hizmet vermektedir.

Bugün Bilgi Teknolojileri sektörünün en önde gelen yazılım ve danışmanlık firmalarından biri durumundadır. 1000’i aşan müşteri sayısı, 50’yi aşan personeli, İstanbul ve Ankara ofisleri, çözüm odaklı bayi yapısı, konusundaki lider yazılım çözümleri, ve başarılı projeleri tamamlayan tecrübeli danışmanlık kadrosu, Boğaziçi Yazılım’ı kurumsal pazarda güvenilir kılmaktadır.

Boğaziçi Yazılım, Siemens’ten NX ve I-deas CAD/CAM/CAE çözümleri, SolidEdge, Teamcanter PLM çözümleri, Tecnomatix’ten dijital üretim çözümlerini ve IBM’den IBM MAXIMO Kurumsal Bakım Yönetim Sistemi, IBM Tivoli Service Desk çözümlerini bünyesinde bulundurmaktadır.

Boğaziçi Yazılım, yazılım, hizmet ve donanım olarak toplam çözüm gerektiren projeler için, anlaşmalı olduğu donanım şirketlerinin ürünleri ile anahtar teslimi çözümler üretmekte ve sunduğu çözümlerle ilgili satış, eğitim, servis, danışmanlık, destek, uygulama ve uyarlama hizmetleri vermektedir.