Bircom

Bircom Hakkında

Bircom Hakkında Bilgi

Bircom Telekomünikasyon ve Bilişim Hizmetleri

Bircom Telekomünikasyon ve Bilişim Hizmetleri 1972 yılından bugüne kurumsal müşterilerine profesyonel ses çözümleri üretmektedir. 2001 yılında gerçekleştirdiği unvan değişikliği ve yeniden yapılanma faaliyetlerinin sonucu olarak sunduğu hizmet ve ürünlere bilişim hizmetlerini de eklemiş bulunmaktadır. Bircom kurumsal müşterilerine 40 yıllık bilgi birikimine sahip olduğu telefon altyapısı konularında ilgili ekipmanların yurtiçi ve yurtdışı temini, kurulumu, satış sonrası bakım ve teknik servis hizmetlerini sunmaktadır. Her biri kendi alanında endüstri lideri olan pek çok uluslararası firmanın Türkiye distribütörlüğünü yürütmekte olan Bircom, sektöründe öncü konumda bulunmaktadır. Kendi Ar-Ge birimine sahip olan Bircom, TTGV ve TÜBİTAK ile ortak projeler üretmekte ve Türk telekomünikasyon pazarına yeni ürünler sunmaktadır.

Sektörünün en büyük firmaları arasında yer alan Bircom, tüm faaliyetlerinde öncülük yaklaşımı ve vizyoner bir bakışla hareket etmektedir. Özellikle 2000’li yıllarla birlikte hızlı bir ivmeyle ilerleyen Bircom, her yıl yüzde 100’ün üzerinde büyüme göstererek kendi alanında benzersiz bir başarıya imza atmıştır. Nitelikli çözüm, kaliteli müşteri hizmeti ve deneyimli çalışan yaklaşımıyla hareket eden Bircom, her zaman için en yüksek müşteri memnuniyeti seviyesini hedeflemiş ve bunu başarmış bir firma olma özelliğine sahip bulunmaktadır. Bircom ülke çapında daha yaygın ve geniş kapsamlı hizmet vermek hedefiyle çözüm ortakları ağını her geçen gün genişletmektedir.

Uluslararası alanda geliştirdiği teknolojilerle isim yapmış pek çok firmanın Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi konumunda bulunan Bircom, kullanıma sunduğu çözümleri aynı zamanda yerel gereksinimlere göre de özelleştirmektedir. Ülkemiz iş dünyasının ihtiyaçlarını yakından bilmesiyle öne çıkan Bircom ekibi, tüm ürün ve çözümlerini de bu ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlamaktadır. Deneyimli ve uzman isimlerden oluşan Bircom ekibi aynı zamanda her büyüklükten kuruma doğru teknoloji ve çözümlerden yararlanmaları için danışmanlık vererek yönlendirme yapmaktadır. Böylece Bircom’dan hizmet alan kurumların verimliliklerinin en üst düzeye çıkarılması ve ülkemiz için gerçek anlamda katma değer yaratılması hedeflenmektedir.

Basın Bülteni