BeautyForm

BeautyForm Hakkında

BeautyForm Hakkında Bilgi

Medi-Glob Ticaret Limited Şirketi

Sizin için dünya’nın en ileri teknolojilerini Türkiye’ ye getiriyoruz..

BEAUTYFORM® bir Medi Glob Ltd. Şti. tescilli markasıdır. Medi - Glob 1998 yılında medikal cihazlar ve ürünler distribütörlüğü ve satışı amacıyla kurulmuştur. 2005 yılında tescilli markası BEAUTYFORM® ile güzellik, elektroestetik, dermatoloji, plastik cerrahi ve medikal estetik cihazları ve ürünleri alanında satış ve teknik servis hizmeti vermeye başlamıştır.

Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme ve kalite standartlarına uyarak Türkiye’de ithalatta seçkin bir isme sahip olmuştur.

Beautyform olarak satış organizasyonunu profesyonelce yapıp; satış ve sonrası hizmette sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.

Firmamız, kurulduğu günden bugüne amaçladığı aşamaya, ithalatta ve satış sonrasında seçkin kadrosunun takım ruhunu benimsemesi ile gösterdikleri üstün gayret ve çalısmalar neticesinde ulaşmıstır. Siz müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak en büyük amacımızdır. Bu noktada sizler için birer çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz.