AvivaSA Emeklilik ve Hayat

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Hakkında

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Hakkında Bilgi

Krizden, tüm sektörler etkilenirken tasarrufa ve biriktirmeye yönelik kavramları işaret eden Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) giderek daha çok önem kazanmaya başladı. BES’in Türkiye’de ulaştığı büyüklükler, bu gerçeği bir kez daha gözler önüne sermektedir. BES; kriz nedeniyle çıkma talepleri olmasına karşın yeni katılımlarda artışın yaşandığı, güçlü, şeffaf ve ekonomide derinliği artan bir yapı olmaya devam etmektedir.

Kriz dönemlerinde bireysel emekliliğe gösterilen ilgi, böylesi dönemlerde kişilerin tasarrufun önemini fark ettiği anlamına gelmektedir. Bu doğrultuda, sektörün lider kurumlarından biri olarak tasarruf kavramını tüm çalışmalarımızda vurgulamaktayız. AvivaSA, tüketimin teşvik edildiği, harcamanın kıymetinin abartıldığı günümüz ortamında tasarruf kavramını ana eksenine alarak hem toplumumuzun hem de ülkelerin önceliğinin tasarrufta olmasına çalışmaktadır.

AvivaSA’nın tasarruf ana ekseninde yürüttüğü iletişim çalışmaları, toplumda da yankısını bulmaktadır. Gereğinden fazla harcamanın ele alındığı reklam kampanyaları ile toplumumuzu bilgilendirmeye başlayan AvivaSA geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği tasarım yarışmasıyla konunun gençlerimizin gündeminde yer almasını sağladı. Tasarrufu Tasarlamak konseptli, “Geleceğin tasarımcıları tasarrufu tasarlıyor“ sloganlı kumbara tasarım yarışmamız, önümüzdeki yıllarda da kapsam ya da içerik değişiklikleriyle tasarruf alanını sahiplenmeye devam edecek. Konsept ve detaylı bilgilerin www.tasarrufutasarlamak.com adresinde bulunduğu yarışmanın Türkiye’de bir kişide bile bilinç yaratmasını kazanç olarak kabul etmekteyiz.

AvivaSA söz konusu ekonomik iklimde katılımcılarına değer yaratan uygulama ve çözümlerle fark yaratmaya devam edecek. Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları alanında 1,5 milyona yakın katılımcıya hizmet sunarken en önemli ilkemiz mükemmeliyettir. Katılımcılarımıza her geçen gün daha iyi hizmet sunmanın arayışı içerisinde olarak önümüzdeki dönemlerde farklı ve yaratıcı çalışmalarla sektörde yer alacağız. AvivaSA’nın mükemmellik yolculuğu, geçtiğimiz günlerde aldığı bir ödülle hem tescil edilmiş hem de bireysel emeklilik şirketleri içerisinde fark yaratmıştır. Şirketimiz, Sabancı Holding’in 2009 yılında ilk kez düzenlediği Altın Yaka ödül programı dahilinde Mükemmellik Büyük Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

AvivaSA’nın mükemmellik yolculuğu, katılımcılarımıza dokunan tüm süreçlerinin ince detaylarının profesyonelce ele alınmasıyla başlamaktadır. Bu süreçte katılımcılarımız için oluşturduğumuz ekibin ve ekip çalışmasının önemi büyüktür. AvivaSA olarak sektörümüzün en kaliteli insan kaynağına sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Sabancı Holding’in Mükemmellik Büyük Ödülü’ne layık bir şirket olarak şirketimiz daima daha iyiyi aramaya devam edecektir. Önümüzdeki yıllarda da mükemmellik yolculuğumuzda sizler için hizmetlerimizi ve ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

Unutmamak gerekir ki etkisi ve gücü azalmakla birlikte ekonomik krizler ve daralma zamanları tüm dünyanın gündemindeki yerini korumaya devam edecektir. Bu yüzden AvivaSA olarak kurum ve kişilere önerimiz tasarrufun mali disiplin içerisinde bir konu olarak ele alınması ve her zaman tasarruf olanaklarının araştırılmasıdır. Ancak bu durumda Bireysel Emeklilik Sistemi gibi araçlarla ekonomimiz derinleşir, krizlere hazırlıklı olur ve ülke olarak daha önemli projeleri gerçekleştirebiliriz.

Saygılarımla,