Hangi paket ihtiyacınızı karşılar?

Plan 1

Genellikle yerel bir hizmet sağlayan ve bu hizmeti ilgili kişilere ulaştırmak ve onlara duyurmak isteyen firmaların tercih ettiği bir pakettir. Özellikle Basinbulteni.com’un arama motoru dostu yapısı sayesinde, arama motorlarında ilgili bültenlerin üst sıralarda çıkma ihtimali yükselir.

Plan 2

Plan 2, Basinbulteni.com’da satılan en popüler paket durumundadır. Orta ölçekli firmaların çok sık olarak kullanıdığı ve periyodik olarak ticari başarılarını, yeni ürünlerini tanıtmak ve duyurmak amacı ile faydalandıkları bir plandır.

Hem uygun fiyatı hem de yılda 4 bülten yayınlama hakkı sebebi ile firmanızın akılda kalmasına ve hatırlatılmasına katkı sağlayacağı için tercih edilmektedir.

Plan 3

Basinbulteni.com’un sunduğu Plan 3, büyük ölçekli firmalar tarafından kullanılmaktadır. Bülten başına düşen maliyeti sebebi ile tercih edilmektedir. Firmalar, aylık periyodik olarak yayınladıkları bültenleri ile müşterileri ile her ay iletişime geçerler ve kendilerini hatırlatırlar. Bu sayede müşterileri ile aralarında sürekli bir ilişki oluşur ve marka bilinirliği artar.

Plan 4

Plan 4, orta ölçekli halkla ilişkiler ajanslarının tercih ettiği bir pakettir. Müşterilerinin hesaplarını tek bir noktadan yönetmek isteyen ve azalan bülten maliyetleri ile müşterilerine değer yaratmak isteyen ajanslar tarafından tercih edilmektedir.

Plan 5

Plan 5, Türkiye’nin en büyük halkla ilişkiler ajanslarının kullanımı için tasarlanmış bir pakettir. Çok sayıda müşteri hesaplarını yöneten ajanslara minimum maliyet ile müşterilerinin bültenlerini dağıtmaları için sunulmuş bir pakettir.