ZyXEL dijital eğlencenin şeklini değiştiriyor

Tarih: 10.10.2008
ZyXEL dijital çözümleriyle evinizde multimedya keyfi yaşamak için PC'ye olan bağımlılığı sona erdiriyor. Birbiriyle kesintisiz ve yüksek hızlı şekilde iletişim kuran cihazları kullanıma sunan ZyXEL, evde eksiksiz ve yüksek kaliteli multimedya dönemini başlatıyor. ZyXEL'in dijital eğlence çözümleri, CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda tanıtıldı. 09.10.2008, İstanbul Dünya bilişim endüstrisine sunduğu yeniliklerle öne çıkan ZyXEL, ev kullanıcıları için mükemmel multimedya ve dijital eğlence çözümleri sunuyor. ZyXEL çözümleri sayesinde evlerde artık dijital eğlence için PC'ye bağımlı olma devri sona eriyor. İnternet bağlantı hızlarının artması, IPTV döneminin yaklaşmasıyla birlikte ev kullanıcılarının yüksek hızlı ve hareket özgürlüğü sunan ağlar üzerinde çalışan multimedya cihazlarına ihtiyacı da yükseliyor. ZyXEL, bu alana yönelik sunduğu çözümlerle her biri kendi alanında önemli yenilikler getiren ürünleri kullanıma sunuyor. ZyXEL'in eksiksiz dijital eğlence konsepti kapsamında artık film seyrederken, müzik dinlerken ya da fotoğraflarınıza bakarken elinizin altında klavye olması gerekmiyor. Tüm bunları yapmak için uzaktan kumandanızın tuşlarına basmak yeterli oluyor. ZyXEL'in yeni ürün ailesinde yer alan ve birbirleriyle eksiksiz biçimde iletişim kurabilen cihazlar, DLNA (Digital Living Network Alliance) desteği sayesinde tam düşlediğiniz tarzda bir dijital yaşam biçimi sunuyor. DLNA teknolojisi, yeni nesil dijital eğlence cihazlarının ev ağı üzerinde mükemmel bir uyum içerisinde ve kablosuz olarak çalışmasını sağlıyor. Böylece evinizde tek bir noktada depoladığınız dosyalarınıza kolaylıkla ulaşabiliyor, DLNA uyumlu televizyonunuz, müzik setiniz, medya oynatıcınız ya da taşınabilir bilgisayarınız yardımıyla istediğiniz dosyayı görüntüleyebiliyor veya dinleyebiliyorsunuz. ZyXEL'in eksiksiz dijital eğlence konsepti CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda yerini aldı ZyXEL çözümleri, evde kablosuz dijital eğlence için tüm gereksinimlerinizi karşılıyor. ZyXEL'in dijital eğlence çözümleri, 7-12 Ekim tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap'ta gerçekleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda katılımcılarla buluştu. İş dünyası salonunda 3. Hol 243 numaralı ZyXEL standını ziyaret eden katılımcılar, ZyXEL uzmanlarından gelecekte kullanılacak erişim çözümleri ve kullanım alanlarıyla ilgili olarak detaylı bilgi alabildiler. ZyXEL ürettiği modem ve router'ların yanı sıra farklı çözümleriyle de DLNA teknolojisini destekliyor. Dosya sunucuları, HD destekli kablosuz medya oynatıcıları gibi cihazlar ZyXEL'in eksiksiz dijital eğlence konsepti içerisinde yer alan çözümlerden yalnızca bazıları. ZyXEL'in kablosuz modem ve router'ları sayesinde tüm cihazlar ev içerisinde kablosuz ağa bağlanarak, PC'ye olan bağımlılığı ortadan kaldırıyor. İnternete çıkış kapınız için ZyXEL Prestige P-660HW-T1 kablosuz ADSL router modem, dosyalarınızı saklamak için DLNA uyumlu ZyXEL NSA-220 ağ depolama ünitesi, tüm bu multimedya içeriği oturma odanızın rahatlığında televizyonunuzda izlemeniz için yine DLNA uyumlu ZyXEL DMA-1000W kablosuz dijital medya adaptörü ve servis sağlayıcıların IPTV servisi vermeye başlamasıyla birlikte internet bağlantınız üzerinden TV izlemenize imkan veren Set-Top Box STB-1003 harika birer seçim olarak öne çıkıyor. İki adet SATA sabit disk sürücüsü bağlanabilen ve ağ desteği sunan ZyXEL NSA-220, 1,5 TB'a varan bir depolama kapasitesine sahip bulunuyor. Üstelik NSA-220 dilersiniz sizin için internetten dosya indiriyor ve verilerinizi tek bir tuşla yedekliyor. ZyXEL DMA-1000W kablosuz dijital medya adaptörü veya ise medya sunucusu olarak NSA-220'yi kullanıyor. DMA-1000W, TV'ye HDMI veya S-Video üzerinden, müzik sistemine ise cinch ya da optik ses çıkışı aracılığıyla bağlayabiliyorsunuz. Böylece HD görüntüleri ve mp3'lerinizin keyfini dilediğiniz gibi çıkarabiliyorsunuz. ZyXEL hakkında: 1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3.100 çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunmaktadır. Merkezi Tayvan'da yer alan firmanın küresel çapta 29 bölge ofisi ve 3 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Gartner ile IDC'nin verilerine göre dünyanın en büyük DSL ve residential gateway üreticisi olan ZyXEL, 15 ana ürün grubu altında, en modern tasarım ve en kaliteli çözümleri sunar. ZyXEL ürünleri Türkiye'de 1 milyonu aşkın ADSL kullanıcısı tarafından tercih edilmektedir. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizdeki faaliyetlerini 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL Türkiye ismiyle ve doğrudan doğruya firmanın genel merkezine bağlı olarak sürdürmektedir. ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır. ZyXEL Türkiye tarafından sunulan ürün ve çözümler hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.zyxel.com.tr adresinden edinilebilir.