ZyXEL, CeBIT’te meraklılarıyla buluşuyor

Tarih: 25.02.2009
Genişbant erişim çözümlerinde dünya lideri ZyXEL, yeni ürün ve teknolojileri ile CeBIT’i renklendirmeye hazırlanıyor. ZyXEL, 3-8 Mart tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan CeBIT’e “Experience Networking Power - Freedom, Innovation and Collaboration” temasıyla katılıyor.

Dünyanın en büyük bilişim ve iletişim teknolojileri fuarlarından biri olan CeBIT’te DSL ve VDSL ürünlerinin yanı sıra IPDSLAM, Wimax, Ethernet Switch, Network Storage, VoIP ve IPPBX gibi birçok alanda sunduğu çözümlerin tanıtılacağı ZyXEL standı üç bölümden oluşuyor. Telco/ISP’lere yönelik bölümde inovatif hizmetler ve farklılaşma sayesinde kârlılığı artırmaya yönelik ürünler tanıtılıyor. KOBİ’lere yönelik bölümde kusursuz işbirliği öne çıkarken, son kullanıcılara yönelik bölümde genişbant sayısal yaşam, “Kolay, verimli ve güvenli” sloganıyla ele alınıyor. Önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen ZyXEL standı, C70 salonunda Hall 13’de yer alıyor.

ZyXEL Türkiye yetkilileri, Türkiye’den fuara katılan ziyaretçi ve iş ortaklarını ağırlayıp, dünyanın dört bir yanından fuara akın eden ziyaretçileri dünyadaki bilişim alanında yaşanan gelişmeler hakkında bilgilendirecek.

ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan, dünyanın lider uluslararası iletişim teknolojileri sağlayıcısı olarak ZyXEL’in CeBIT’e katılımının önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Hem kurumsal hem de bireysel anlamda teknolojik bir çekim merkezi olan CeBIT’te bulunmak bizim için çok önemli. CeBIT’ın bu yılki temalarından biri de “Green IT – Çevreci Bilişim” olarak belirlendi. ZyXEL tüm ürünlerinde ve üretim süreçlerinde çevre bilincini ön planda tutuyor. Çevreye saygı konusunda ödüllü bir firma olarak, fuarla birebir örtüşen bir yapıyla CeBIT’te yer alacak olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. Tüm teknoloji meraklılarını ZyXEL standına, en yeni ürün ve teknolojilerimizle tanışmaya bekliyoruz.”

ZyXEL, CeBIT’te ayrıca bir de konferans düzenliyor. ZyXEL’in dünya çapındaki iş ortaklarının katılacağı ve gün boyunca sürecek olan konferans 5 Mart tarihinde gerçekleştiriliyor.

ZyXEL hakkında:

1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3.100 çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunmaktadır. Merkezi Tayvan’da yer alan firmanın küresel çapta 29 bölge ofisi ve 3 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Gartner ile IDC’nin verilerine göre dünyanın en büyük DSL ve residential gateway üreticisi olan ZyXEL, 16 kategori altında 400’ün üzerinde ürün sunar. ZyXEL ürünleri Türkiye’de 1 milyonu aşkın ADSL kullanıcısı tarafından tercih edilmektedir. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizdeki faaliyetlerini 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL Türkiye ismiyle ve doğrudan doğruya firmanın genel merkezine bağlı olarak sürdürmektedir. ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır. ZyXEL Türkiye tarafından sunulan ürün ve çözümler hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.zyxel.com.tr adresinden edinilebilir.