Yetkili Kişi: Ziebart Türkiye Koruma Sistemleri

Web: www.ziebart.com.tr/

eklenilen başka bülteni yok.

Ziebart Türkiye’den Express Atak

Tarih: 14.10.2014

“Oto Koruma” alanında dünyanın lider markası olan ve Türkiye’de 10 ilde 20 istasyonla 22 yıldır araç koruma sistemleri, detaylı işlemler, yararlı aksesuarlar, küçük alan onarım sistemleri ve folyo kaplama-renk değiştirme uygulamaları ile faaliyet gösteren Ziebart, yeni konsepti “Ziebart Express” ile hizmet ağını genişletiyor.

Ziebart Express ile rakipsiz kalitesini Türkiye’nin daha çok noktasına ulaştırmayı hedefleyen Ziebart Türkiye; Samsun, Diyarbakır ve Kahramanmaraş’tan sonra yeni konsept özelliklerini taşıyan 4. Istasyonunu Florya’da hizmete açtı.

Ziebart Express Florya, İstanbul’da “Ziebart Express” özelliği taşıyan ilk istasyon.

Mevcut Ziebart İstasyonları’nda verilen tüm hizmetlerin yanında otomobilseverlere özel Ziebart araç yıkama hizmetinin de sunulduğu bu yeni konsept ile daha çok otomobilsevere bilinen Ziebart kalitesiyle daha çok noktada hizmet verebilmek amaçlanıyor.

Ziebart’ın Türkiye’deki bayilik ağında, İstanbul’daki 8 istasyonun yanında İzmir’de ve Bursa’da 2şer, Ankara, İzmit, Eskişehir ve Adanada 1er istasyonu, Samsun, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve İstanbul Florya’da 1 adet Express İstasyonu ile, toplamda 20 istasyona ulaşılmıştır. Bunlardan İstanbul Levent İstasyonu Ana Lisansör Pro-Tek Ltd. Şti. tarafından işletilmektedir. www.ziebart.com.tr adresinde, hizmete sunulan faydalı uygulamalar, yeni ve kullanılmakta olan araçlara ait fiyat listeleri, kampanya ve istasyon bilgileri ile önemli bölgelere vereceği kârlı Franchise bayilikleri ön koşulları bilgilerine ulaşılabilir.

Sektörler: