Adres: Teşvikiye Caddesi 13 Nişantaşı İstanbul

Fax: 212 259 69 50

Yetkili Kişi: Youtholding

Web: www.youtholding.com/

eklenilen başka bülteni yok.

Youtholding CEO su Emrah Kaya; “Genç Nüfusun Gücü Bizi En İyiler Arasına Soktu”

Tarih: 24.06.2011
2011 Avrupa İş Ödülleri (2011 European Business Awards) kapsamında Türkiye’nin en iyi 25 şirketi arasına giren Youtholding’in CEO’su Emrah Kaya’ya, 13 Haziran’da Four Seasons İstanbul Hotel’de gerçekleştirilen törende European Business Awards CEO’su Adrian Tripp ve HSBC Türkiye Kurumsal ve İşletme Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen tarafından sertifika verildi.

2011 Avrupa İş Ödülleri’nin Türkiye ayağının sertifika töreni 13 Haziran’da İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi. Bünyesindeki The Uniclub, Youth Media, Youth Research, Keynote Speakers Agency ve Eğitişim Kariyer Enstitüsü markaları ile Türkiye’nin en iyi 25 şirketinden biri olarak değerlendirilen Youtholding’in CEO’su Emrah Kaya, sertifikasını European Business Awards CEO’su Adrian Tripp ve HSBC Türkiye Kurumsal ve İşletme Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen’in elinden aldı.

HSBC’nin öncü sponsorluğunda bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmada şirketler; yenilikçilik, iş mükemmeliyeti ve iş sürekliliği kriterlerindeki başarılarına dayanılarak değerlendirildi.

Türkiye’de gençlik denilince akla ilk gelen şirketler olduklarını belirten Youtholding CEO’su Emrah Kaya; “Gençlerin önemli bir hedef kitle segmenti olduğu fikrinden yola çıkarak, 2001 yılında The Uniclub ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip gençlik pazarlaması kavramını Türkiye’ye getirdik. Gençliğin nabzını tutmak ve doğru şekilde seslenebilmek için farklı faaliyet alanlarında şirketler kurarak kısa sürede holdingleştik. Youtholding olarak; gençlik ile iş dünyası arasında adeta bir köprü olduk. 10’uncu yılımızda şirketlerimizin yarattığı toplam büyüklük 20 milyon lira civarına ulaştı. Birkaç ay önce Dubai’de bölge ofisi açarak faaliyetlerimizi Orta Doğu’ya taşımıştık. Uluslar arası alanda hayata geçirmek istediğimiz başka projelerimiz de var” dedi.

İş hayatında büyümek isteyen markaların gençlerin dilini anlaması ve o dilden konuşması gerektiğini de sözlerine ekleyen Emrah Kaya; “Gençlik tüm dünyada büyüyen bir segment. Türkiye, genç nüfus oranıyla dünyadaki sayılı ülkelerden biri konumunda. Türkiye nüfusunun %51’i 28 yaş altında bulunuyor. Bu durum, dünya üzerinde Türkiye’ye ve dolayısıyla Youtholding’e eşi benzeri olmayan know-how ve ekspertiz imkanı sağlıyor. Ülkemizin bu avantajını iyi kullanarak dünyanın sayılı gençlik şirketlerinden biri olmayı amaçlıyoruz. Genç nüfusun gücü, Youtholding’i Türkiye’nin en iyi 25 şirket arasına girmesini sağladı” dedi.

HSBC, Infosys, RSM International ve İngiltere Ticaret Bakanlığı'nın Uluslararası Ticareti Geliştirme Kurumu (UKTI) tarafından desteklenen 2011 Avrupa İş Ödülleri kapsamında belirlenen şirketler 28 Temmuz 2011 kendi aralarında tekrar değerlendirilecek. Her ülkeden bir şirket, “Ruban d’Honneur 2011” nişanını alıp 22 Kasım 2011’de Barselona’da yapılacak finalde ülkesini temsil etme hakkı kazanacak. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye www.businessawardseurope.com adresinden ulaşılabiliyor.

Sektörler: