Yılbaşı sofraları için altın kaplama çatal bıçak takımı...

Tarih: 14.12.2010
Altın kaplamalı Archer Prestige çatal bıçak takımı göz kamaştırıyor Ar Yıldız’dan yılbaşı sofralarına altın parıltısı
  • Yenilikçi ürünlerle, Türk mutfak kültürüne değer katan Ar Yıldız, Prestige serisinin en son modeli olan Archer Prestige çatal kaşık bıçak takımı ile yılbaşı sofralarını, kral sofrasına dönüştürüyor. Ar Yıldız’ın Archer modeli, mat altın kombinasyonu ile görkemli yılbaşı sofralarına altın parıltısı saçacak.
Archer Prestige çatal bıçak takımı, 2010 yılı Ekim ayında gerçekleştirilen Züchex Fuarı’nda ilk kez Ar Yıldız müşterilerinin beğenisine sunuldu. Şık sofralar için üretilen altın kaplama Archer modeli, özellikle görselliği ön planda olan zengin yılbaşı sofralarına çok yakışan bir seçenek oluşturdu. Yeni Archer modeli, sofraların ve sofrayı hazırlayanların itibarına itibar katan Ar Yıldız Prestige serisinin, kısa sürede en gözde modelleri arasında yerini aldı. 89 parça olarak tasarlanan Archer çatal bıçak takımının mat altın kombinasyonu Ar Yıldız’ın 81 ildeki 534 bayisinde, 1.899 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Sektörler: