Adres: Gümüşler / Denizli / Türkiye

Fax: 0 258 371 63 93

Yetkili Kişi: Funika Holding

Web: www.funika.com/

eklenilen başka bülteni yok.

Yeniliğin ve Konforun Temsilcisi

Tarih: 23.09.2008
Türkiye'nin ilk ev giyimi markası "FUNIKA evgiyimi" 2008/2009 Sonbahar-Kış koleksiyonu'nda yeniliği ve konforu temsil ediyor. Zengin kumaş kombinasyonlarıyla üretilen pijama, gecelik, ev giysileri, ev eşofmanları, büyük beden ve lohusa takımları bu sezon evde vakit geçirmeyi sevenlere rahat ve şık bir koleksiyon sunuyor.

Farklı renk tonları ve çizgisiyle zarifliği modernlik ve şıklıkla birleştiren FUNIKA evgiyimi'nde dikkat çekici renkler lila, lavanta, menekşe moru, çimen yeşili, kırmızı, turkuaz, gece mavisi, siyah üstüne siyah, ekru, fuşya, açık mavi, nar çiçeği, melanj, çikolata kahve, haki gibi farklı renk paletinden oluşuyor. Özenle seçilmiş lüks satenler, süpremler, baskılı gabardinler, well softlar, micro terryler, altın varaklı poplin, örmeler, kesmeli vualler ve kadife kumaşlarla hazırlanan FUNIKA evgiyimi Sonbahar-Kış koleksiyonu dikim detaylarıyla da konfor sunuyor.

Geçen sezon ortaya çıkan taytların etkisi 2008/2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunda da devam ediyor. Dar taytlarla uzun üstler birlikte kullanılırken bol ekoseli, çizgili, puantiyeli ve çiçekli altlar da dar üstlerle birlikte kullanılıyor. Ayrıca koleksiyonda farbalar, kırmalar, pililer, fiyonklar, kurdeleler, danteller, nakışlar dikkat çeken detayları oluşturuyor.

Kendine özgü tasarım gücünü ev yaşamında insana keyif ve mutluluk veren modelleriyle birleştiren FUNIKA evgiyimi ürünleri Denizli, İzmir, Söke ve Turgutlu'daki kendi mağazaları ve Online Satış Mağazası (bazaar.funika.com.tr) dışında Boyner, YKM ve Yatakevleri'nde müşterileri ile buluşuyor. (www.evgiyimi.com.tr)