Yeminli Sözlük Markaları ve İhracatçıları İngilizce-Türkçe Cümlelerle Tanıtacak!

Tarih: 13.04.2015
Yeminli Sözlük Basın Bülteni (serbest dağıtım)

Yeminli Sözlük – 2-Dilli Tanıtım Sözlüğü Olacak

Çevirmenler tarafından kurulan ve 10 milyona yakın İngilizce – Türkçe çeviri cümle veritabanı ile alanında Türkiye’nin tek ve en büyük sitesi olan Yeminli Sözlük markaları ve ihracatçıları tanıtmak için çevirmenlerden oluşan özel bir ekip kurdu. Ekip, Türk markaları ve ihracatçılarını tespit edip internet ortamında tanınmalarını sağlamak için İngilizce–Türkçe içerik üretecek.

Markalara Tanıtım Lazım

Türk markalarının en büyük eksiği sanıldığı gibi düşük kaliteleri veya rekabetçi olmayan fiyatları değil, dünyanın Türk markalarını neredeyse hiç bilmemesi. Bunun da en önemli nedeni şirketler ve markalar hakkında bırakın İngilizceyi Türkçe bile bilgi ve tanıtım yazımı bulmak imkânsız gibi.

İçerik Kraldır: İhracatçı Çok-Dilli İnternet İçeriği ile Kendini Tanıtmalı

İçeriğin kral olduğu internet dünyasında firmaların ve markaların kendilerini daha çok ve kaliteli içerikle sosyal mecralarda tanıtmaları gerekiyor. Özellikle ihracat yapan markaların tanıtımlarının çok-dilli olması ihracat potansiyellerini büyük oranda artırıyor.

Yeminli Sözlük Markalaşmayı ve İhracatı Teşvik Ediyor!

Yeminli Sözlük sayesinde birçok Türk markası ve firması Google arama sonuçlarında üst sıralara çıkmaya başladı. Google’ın yönettiği internet dünyasında bu başarı Türk firmaları için de büyük fırsatlar sunabilir. Yeminli Sözlük’ün marka ve ihracatçıları tanıtmak için başlattığı girişim sitenin sayfalarında ayrıntılı olarak anlatılıyor. Bu girişim Türk markaları ve ihracatçıları için bir süre sonra tüm dünyada ihracat ve markalaşma adına yepyeni ufuklar açacak gibi görünüyor.

Sonuç: Çok-Dilli İçerik Kraldır!

Yeminli Sözlük iletişim: yeminlisozluk@gmail.com

Sektörler: