Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı

Tarih: 17.10.2008
Sık seyahat edenler artık yanlarına dizüstü bilgisayarı ile birlikte tarayıcı cihazı da alabilecekler. Güç desteğini, elektrik bağlantısı istemeden bilgisayarın USB girişinden alan ve 199 dolar fiyatı ile A.B.D'de satışa sunulan renkli doküman tarayıcısı Xerox Travel Scanner 100, ebatları kadar, tarama performansıyla da görenleri şaşırtıyor. Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, piyasaya sunduğu Xerox Travel Scanner 100 adlı ilk renkli küçük mobil tarayıcı cihazı ile mobil çalışanlara önemli bir yenilik sunuyor. Sadece 5 cm eni, 28,9 cm boyu, 3,8 cm yüksekliği ve 300 gr ağırlığı olan Xerox Travel Scanner 100, elektrik ihtiyacını bağlanacağı bilgisayarın USB girişinden karşılıyor. Xerox Travel Scanner 100, Xerox'un DocuMate model tarayıcıları ile birlikte sunulan doküman yönetimi yazılım uygulamalarını kusursuz bir şekilde destekliyor. Xerox'un ürün grubundaki en hesaplı tarayıcılarından biri olan Xerox Travel Scanner 100, dakikada 4 sayfa renkli, 6 sayfa siyah-beyaz tarama yapıyor. Xerox Travel Scanner 100, 600 dpi optik çözünürlüğünde, 24-bit derinliğinde, kartvizitten A4 ebata kadar çeşitli form ve boyutlardaki kağıtları elektronik ortama aktarıyor. Küçük tasarımı ile kolaylıkla taşınabilen, ince ve şık görünümlü Xerox Travel Scanner 100, bir kutu koladan daha hafif ve sadece 300 gr. ağırlığa sahip. Xerox'un yeni mobil tarayıcısı üzerinde çalışan patentli "Paper Driven" ve "AutoLaunch" yazılımları sayesinde, dokümanı cihaza yerleştirir yerleştirmez, tarama işlemi otomatik olarak başlıyor. Günde 500 sayfa tarama kapasitesi olan Xerox Travel Scanner 100, "Tek Tuş Tarama (Visioneer OneTouch)" özelliği ile tek bir tuşa basılarak kolayca tarama yapıyor. Böylece, taranan dokümanları başka bir hedefe yönlendirmek için ek bir işlem yapmaya gerek kalmıyor. Xerox'un piyasadaki diğer tarayıcılarından farklı bir özelliğe sahip olan Xerox Travel Scanner 100, güç kaynağını elektrik yerine, USB desteği ile herhangi bir bilgisayardan alabiliyor. Boyutu, kurulumu ve kullanım kolaylığı ile ofis dışında olan ve seyahat eden çalışanların yardımcısı olacak Xerox'un yeni mobil tarayıcısı, fatura, iş notları, fotoğraf, kartvizit ile iş toplantılarında dağıtılan A4 ebat kağıt dokümanların hızlıca taranıp, düzenlenerek kolayca paylaşılmasını sağlıyor. Ürün ile birlikte kullanıcılara, doküman ve görüntü yönetimi yazılımları da sunuluyor. Bu çözümlerden "Kofaks VirtualReScan", taranan dokümanların görüntü kalitesini kontrol ediyor ve otomatik olarak görüntü üzerinde düzeltme ve kesme işleminin yapılmasını sağlıyor. Tarayıcı üzerinde gelen OCR yazılımı da, taranan dokümanı üzerinde değişiklik yapılabilir bir elektronik dosyaya dönüştürüyor ve böylece taranan doküman üzerinde kelime araması yapılabiliyor, taranan dokümanlar "PDF" dosyasına dönüştürülebiliyor. Bununla birlikte kartvizit bilgisini okuyan "NewSoft Presto! BizCard" yazılımı, kartvizit üzerinde yer alan bilgileri kolayca, Microsoft Outlook Contact, ACT ve Goldmine gibi uygulamalarla, PDA ve akıllı telefonların rehberlerine kaydedilebiliyor. Windows XP/2000/Vista ortamında çalışabilen ve USB 2.0 bağlantısını destekleyen Xerox Travel Scanner 100'ün, yakın gelecekte Türkiye'de de satışa sunulabilmesi için çalışmalar yapılıyor.

Etiketler: Xerox’dan , bir , ilk , : , Cep , tarayıcısı