Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği

Tarih: 29.11.2012
Gümüş mürekkep buluşu iki dünya devini bir araya getiriyor.

Xerox’un üç boyutlu yüzeylerin üzerine elektronik devre basmayı sağlayan buluşunu kendi ürün ve çözümleri üzerinde uygulamak isteyen Samsung, Xerox PARC ile birlikte çalışmalar yapacak.

Xerox’un dünyaca ünlü araştırma merkezi PARC (Palo Alto Research Center – Palo Alto Araştırma Merkezi) ile Samsung’un grup şirketlerinden Samsung Fine Chemicals ortak çalışma yapmaya karar verdi. Xerox’un geliştirdiği üç boyutlu yüzeylerin üzerine elektronik devre basmayı sağlayan Gümüş Mürekkep buluşu Samsung ürün ve çözümleri üzerinde denenecek.

Xerox; geliştirdiği özel Gümüş Mürekkep ile plastik, cam ve dokuma gibi üç boyutlu farklı yüzeyler üzerine nano elektronik devreler basılarak veya yerleştirilerek sıradışı elektronik uygulamalar yapılabileceğini söylüyor. Xerox’un buluşu, 150 derece gibi düşük bir ısıda eriyebilen plastik ham maddesinin üzerine, plastiğin formunu bozmadan 140 derece gibi daha düşük bir ısıda iletken elektronik devrelerin basılmasını sağlıyor. Xerox’un bu buluşu; elektronik giysiler, katlanabilir ekranlar, PV güneş pilleri, düşük maliyetli RFID etiketleri gibi uygulama alanları sektörden sektöre değişebilecek sayısız sıra dışı uygulamanın geliştirilmesine imkân verecek.

Materyaller, elektronik devre baskısı ve tüketici elektroniği konularındaki uzmanlıklarını birleştirecek olan Xerox PARC ve Samsung Fine Chemicals; inovatif tüketici ürünlerinin geleceğine damgasını vuracak ürünler sunmak için bilgi birikimlerini biraraya getiriyorlar. Bu iş birliği ile Gümüş Mürekkep teknolojisi, Samsung gibi dünya devi bir teknoloji şirketinin ürün ve çözümleri üzerinde denenmiş ve uygulanmış olacak.

Xerox PARC CEO’su Stephen Hoover konuyla ilgili; “Samsung Fine Chemicals sıra dışı ürünler sunan dünya çapında bir şirket. Samsung ürün ve çözümlerinin üzerinde basılı elektronik devre kullanılmasını test edeceğimiz için çok heyecanlıyız. Samsung Fine Chemicals ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin, tüketici elektroniği uygulamalarında çığır açacak yeni ürünlerin geliştirilmesine çok önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Samsung Fine Chemicals CEO’su In Hee Sung ise; “Xerox PARC sadece teknolojik inovasyonların değil, yeni pazarlar ve yeni iş fırsatları yaratan pek çok inovasyonun doğduğu yerdir. Xerox PARC’ın basılı iletkenlerdeki uzmanlığı ve uzman araştırma ekibi bu inovasyonların geliştirilmesindeki temel faktördür. Bu iş birliğinin meyvelerini almak için çok heyecanlıyız ve geleceğin teknolojilerinin üretilmesine yönelik önemli bir gelişme kaydetmeyi umuyoruz” dedi.

Teknoloji devriminin gerçekleştiği yer: Xerox PARC

Xerox PARC bünyesinde, bugün günlük yaşamımızda kullandığımız pek çok teknolojinin, ilk versiyonları üretildi. Burada geliştirilen teknolojiler arasında, ilk kişisel bilgisayar, ilk lazer yazıcı, ilk faks, “Ethernet”, “Mouse”, “Grafik Arayüzü” gibi çığır açan teknolojiler bulunuyor. Xerox PARC’da bulunan teknolojiler, bugün büyüklükleri yüzlerce milyar dolarla ölçülen büyük endüstrilerin kurulmasına öncülük etti.

Sektörler: