Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada

Tarih: 08.04.2009
Xerox Phaser 6128MFP, bilgisayardan faks, kağıttan e-posta, taşınabilir bellekten baskı, PDF, JPEG tarama, çift taraflı baskı gibi üst seviye ürünlerde yer alan özellikleri ister renkli ister siyah beyaz kullanma imkanı veriyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, küçük ve orta ölçekli ofislerin birçok ihtiyacını tek elden karşılayan, uygun maliyetli yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Xerox’un çok fonksiyonlu yeni ürünü Xerox Phaser 6128MFP, ofislerde giderek artan renkli doküman ihtiyacına hesaplı ve hızlı bir seçenek oluşturuyor. Xerox Phaser 6128MFP, Xerox’un daha az atık bırakan, düşük bir enerji ile çalışan, çevreci kimyasal toner teknolojisi kullanıyor.

Yazıcı, fotokopi, tarayıcı, faks ve e-posta özelliklerine sahip Xerox Phaser 6128MFP, dakikada 12 A4 sayfa renkli ve 16 A4 sayfa siyah-beyaz baskı alabiliyor. Tek geçişte tüm renkleri basabilen bir teknolojiye sahip olan Xerox Phaser 6128MFP, ilk sayfa çıkışı renklide 17, siyah-beyaz baskıda 14 saniye. Xerox Phaser 6128MFP, 400 MHz hızlı işlemcisi ve 384 MB hafızası ile 600 dpi baskı çözünürlüğünde çıkış almayı sağlıyor. Çift taraflı baskı özelliği olan Xerox Phaser 6128MFP’nin standart kağıt kapasitesi 251 sayfa iken, aylık baskı hacmi 40.000 sayfaya ulaşıyor. Xerox Phaser 6128MFP, “Run Black” özelliği sayesinde renkli tonerler bittiğinde, baskıya siyah beyaz devam ediyor.

Çok sessiz çalışan ve az yer kaplayan Xerox Phaser 6128MFP, kağıt dokümanları dijital dosyalara dönüştürerek bilgileri düzenliyor, saklıyor ve istendiğinde paylaşılmasını sağlıyor. Xerox Phaser 6128MFP’nin, taranan dokümanları çok sayıda e-posta adresine göndermek için “Scan to e-mail”, taranan belgeleri doğrudan taşınabilir bir belleğe kaydetmek için “Scan to USB” gibi özellikleri de bulunuyor.

Xerox Phaser 6128MFP ile kağıt dokümanlar, bağlı bilgisayara veya ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara “PDF”, “JPEG”, “TIFF” gibi farklı dosya formatlarına kaydedilebiliyor. Normal faks özelliğinin yanı sıra Xerox Phaser 6128MFP ile kullanıcılar, masalarından kalkmadan bilgisayar üzerinden faks gönderebiliyor. Xerox Phaser 6128MFP ile baskı alırken, aynı anda faks da gönderilebiliyor. Xerox Phaser 6128MFP’nin, “Güvenli Faks Alıcı” özelliği, kullanıcının kendi şifresini girene kadar faksları hafızasında tutmasını sağlıyor.

Xerox Phaser 6128MFP, “Kimlik Kartı Kopyalama” özelliği ile kimlik kartı, sürücü ehliyeti gibi belgelerin tek bir seferde önlü arkalı fotokopisini alabiliyor. Hem PC hem de Macintosh ortamında çalışabilen Xerox Phaser 6128MFP, USB 2.0 ve Ethernet bağlantısını destekliyor. Xerox Phaser 6128MFP, 665 Dolar + KDV’den başlayan fiyat ve 2 yıl Xerox garantisi ile kullanıcılara sunuluyor.

Etiketler: xerox , lazer , renkli , baskı , toner , yazıcı