Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada

Tarih: 14.04.2009
Pantone onaylı profesyonel bir baskı kalitesine sahip olan, katı haldeki kartuşunu eriterek kullanan Xerox Phaser 8860MFP geriye atık bırakmıyor, renkli kartuşlardan her hangi biri bittiğinde baskıya siyah beyaz devam edebiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, toner maliyetinden ötürü çok tercih edilmeyen renkli baskının kullanımını yaygınlaştırmak için Xerox Phaser 8860MFP’yi piyasaya sunuyor. Patenti Xerox’a ait olan katı mürekkep (solid ink) teknolojisi kullanan Xerox Phaser 8860MFP, diğer renkli yazıcılarla karşılaştırıldığında yüzde 90 daha az atık oluştururken, siyah-beyaz maliyetine renkli baskı yapabiliyor.

Yazıcı, fotokopi, tarayıcı, faks ve e-posta özelliklerine sahip, Xerox’un katı mürekkep teknolojili en son ürünü Xerox Phaser 8860MFP, dakikada 30 sayfa renkli ve siyah-beyaz baskı yapıyor. Renkli kartuşlardan her hangi biri bittiğinde, baskıya siyah-beyaz devam etmeyi sağlayan “Run Black” özelliği olan Xerox Phaser 8860MFP, renkli baskıda ilk çıktıyı 6 saniyede alıyor. Aylık baskı kapasitesi 120.000 sayfaya ulaşan Xerox Phaser 8860MFP’nin kağıt giriş kapasitesi, 1.675 sayfaya kadar artırılabiliyor. Büyük toner kartuşlarına göre daha az enerji harcayan küçük tasarımlı katı mürekkep kartuşları, dökülecek, akacak ya da leke oluşturacak bir şey içermiyor.

Dakikada 22 sayfa tarayabilen Xerox Phaser 8860MFP, “Scan-to-PC Desktop” özelliği sayesinde, kağıt dokümanların taranıp, doğrudan masaüstüne, e-posta ile bir alıcıya veya ağ ortamındaki herhangi bir bilgisayara gönderilebiliyor. Otomatik çift taraflı baskı ve tek sayfaya çoklu baskı özellikleri olan Xerox Phaser 8860MFP ile poster baskı, kitapçık baskı gibi farklı uygulamalar yapılabiliyor. 750MHz hızlı işlemcisi, 512MB yüksek hafızası, gerçek Adobe PostScript3 özelliği ve pantone onaylı baskı kalitesi ile Xerox Phaser 8860MFP benzerlerinden farklılaşıyor. Ayrıca OCR yazılımı ile taranan kağıt dokümanlar, bilgisayar ortamına “Word, Excel” gibi elektronik dosya formatlarına çevrilerek aktarılabiliyor.

Toplam sahip olma maliyeti düşük olan Xerox Phaser 8860MFP, yazıcıda olabilecek herhangi bir baskı sorunu hakkında kullanıcıları sesli olarak uyarıyor, yazıcı ekranından da sorunu tanımlıyor. Web tabanlı teknik destek özelliği “PhaserSmart” sayesinde, kullanıcıların network üzerindeki sunucu tabanlı uygulamaları yürütmelerine de yardımcı oluyor. Ayda yaklaşık 1.000 ile 10.000 sayfa arasında baskı yapabilen her ölçekteki ofise yönelik tasarlanan Xerox Phaser 8860MFP, rapor, sunum gibi renkli baskı isteyen dokümanlar için yüksek hız ve uygun maliyet imkanı sağlıyor. Microsoft Vista dahil tüm Microsoft ve Mac sürümleri ile uyumlu olan Xerox Phaser 8860MFP, 2.950 Dolar + KDV fiyatı ve iki yıl müşteri yerinde Xerox garantisi ile tüketicilere sunuluyor.

Etiketler: xerox , atık , pantone , katı , mürekkep , teknoloji