Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.

Tarih: 06.01.2012
Xerox, yüksek renkli baskı kalitesi arayanlar için tasarlanmış Xerox Phaser 7800’i piyasaya sürüyor.

Tasarımcının yeni yardımcısı

Dakikada 45 sayfa renkli ve siyah beyaz baskı alabilen Xerox Phaser 7800, çift taraflı baskı yaparken de hızını düşürmüyor. Renkli dokunmatik ekrana sahip Xerox Phaser 7800, 1200 x 1200 dpi çözünürlüğünde görüntü kalitesi sunuyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, yeni A3 renkli lazer yazıcısı Xerox Phaser 7800’i kullanıcılarının beğenisine sundu. Dakikada 45 sayfa renkli ve 45 sayfa siyah beyaz baskı alabilen Xerox Phaser 7800, güçlü donanım ve yazılım özellikleri ile yüksek baskı kalitesi arayan renk profesyonelleri için en iyi seçenekler arasında yer alıyor. Üstün renk kalitesi, geniş medya kapasitesi ve profesyonel sonlandırıcı seçeneklerini bir arada sunan Xerox Phaser 7800, tasarımcılara canlı ve hatasız renklere sahip reklam, pazarlama, satış dokümanlarını daha hızlı ve daha düşük maliyetle basma imkanı sağlıyor.

Kitapçık baskı alabilen Xerox Phaser 7800, 75 gram ila 350 gram arasındaki medya ağırlıkları ve 88 x 99 mm ila 320 x 1219 mm arasındaki medya boyutlarına baskı yapabiliyor. Xerox Phaser 7800’in farklı medya kullanım seçenekleri, kitap ve takvim gibi ağır medyalara baskı gerektiren uygulamalara izin verirken, geleneksel boyutların dışında fotoğraf ve kartpostal basma imkanı sağlıyor. Tasarımcılar, teknik konulara daha az vakit ayırarak, yaratıcı süreçlere daha fazla odaklanma şansına sahip oluyorlar.

Yeni Xerox Phaser 7800, ince detaylara sahip görüntülerle çalışanlar için 1200 x 1200 dpi çözünürlüğünde görüntü kalitesi sunuyor. Ayda 225.000 sayfalık baskı kapasitesi ile orta boy bir ofisin iş yükünü tek başına kaldırabilen Xerox Phaser 7800 ile ilk renkli çıktı 9 saniyede alınabiliyor. Otomatik çift taraflı baskı özelliğini standart olarak bulunduran Xerox Phaser 7800, çift taraflı baskı alırken de baskı hızını düşürmüyor.

Xerox Phaser 7800 ile birlikte kullanıcılara sunulan, X-Rite tarafından güçlendirilen PhaserMeter Renk Yönetimi Cihazı ve Adobe PostScript 3 donanımlarıyla, hatasız üstüste baskı alınıyor; maliyet ve zaman tasarrufu sağlanıyor. Pantone renkleri ile uyumlu Xerox renk düzeltme teknolojisi, dokümanları gerçek renkleriyle basıyor. Gelişmiş sonlandırıcı seçenekleri ile Xerox Phaser 7800, özel iş yoğunluğu ve uygulama ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebiliyor. Kullanıcılar, Xerox Phaser 7800’in opsiyonel sonlandırıcı seçenekleri ile çıktı biriktirme, zımbalama, iki veya dört delik delme, V katlama gibi uygulamaları da gerçekleştirebiliyorlar.

Xerox Phaser 7800’in renkli, 109 mm dokunmatik ekranı kullanımı kolaylaştırırken, kullanıcılar toner seviyesini ve baskıda olan işlerin sırasını takip edebiliyorlar. Xerox’un patentli EA toner teknolojisine sahip Xerox Phaser 7800, baskı için geleneksel tonerlere oranla daha az atık üretiyor. Hi-Q LED baskı teknolojisi ile lazer yazıcılara oranla daha az enerji harcayan Xerox Phaser 7800, ısı verimli fırını sayesinde de 15 saniyeden kısa bir sürede çalışmaya başlıyor. Xerox Phaser 7800, bekleme modundan çalışma moduna da çok kısa bir sürede geçiyor.

Hem PC hem de Macintosh ortamında çalışabilen, USB 2.0 ve 10/100/1000BaseTx Ethernet bağlantısını destekleyen Xerox Phaser 7800, iki yıl müşteri yerinde Xerox garantisi ile kullanıcılara sunuluyor.

Sektörler: