Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak

Tarih: 04.12.2009
Dünyanın en üst seviye dijital baskı sistemlerinden Xerox iGen3’ün, Türkiye’de kullanıldığı şehirlerin arasına Adana’da katıldı.

Adana’da faaliyet gösteren İksir Copy tarafından satın alınan Xerox iGen3 ile kitap, kitapçık, dergi, broşür, kullanım kılavuzu, katalog, fatura, ekstre gibi onlarca farklı uygulama, aynı anda binlerce farklı kişiye özelleştirilerek basılabiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox’un en üst seviye dijital baskı sistemlerinden Xerox iGen3’ün Türkiye’de kullanım oranı artmaya devam ediyor. Adana’da dijital baskı alanında faaliyet gösteren İksir Copy’de, iGen3’ü kullanan işletmeler arasında yerini aldı. İksir Copy bünyesinde kurulan Xerox iGen3 ürünü ile baskı pazarındaki yerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

İksir Copy Firma Sahibi Sermin Varol yaptığı açıklamada; “Biz İksir Copy olarak Adana’da söz konusu yatırımı, Adana ve çevre illerin bu anlamda yaşadığı pazar açığını minimuma indirmek amacıyla yaptık. Böylece bölgedeki müteşebbislerin uzak ilerden daha uzun sürede ve daha maliyetli hizmet almasını engellemeyi hedef edindik. Bu sayede bölgedeki baskı sektörünün kalkınmasına bir nebze faydamız olacağını ve son yıllarda ekonomik olarak çok geri sıralara düşen bölgemizin nakit akışının yine kendi içerisinde sirkülâsyonunu da sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bölgemizde bulunmayan yüksek kapasiteli dijital baskı makinesi olan Xerox iGen3 ile sektördeki tüm ajanslar, matbaalar, organizasyon firmaları, reklamcılarla el ele büyümeyi hedeflemekteyiz” dedi.

Geliştirilmesi için 1 milyar dolarlık AR-GE harcaması yapılan, yüksek hacimli renkli dijital baskı teknolojisi Xerox iGen3’ün üzerinde bu ürüne ait 400’ün üzerinde patentli teknoloji bulunuyor. 7.22 metrelik boyu, 1.83 metrelik genişliği, 2.43 metrelik yüksekliği ile devasa bir görüntüye sahip Xerox iGen 3’nin saatte 6.600 sayfaya ulaşan tam renkli yüksek hızı, çok ekonomik baskı maliyeti ve çarpıcı baskı kalitesi ile özellikle birebir pazarlama ve kişiselleştirilmiş dokümanlar üretmek isteyen firmalara önemli faydalar sağlıyor.

Xerox iGen3, zarf ebatından 364 x 571 mm kağıt ebatlarına tam renkli doküman üretiyor. Kuru mürekkep teknolojisi ile tek geçişte gerçek renk kalitesi sunan Xerox iGen 3, kağıdın ön ve arka yüzeylerine aynı anda baskı yapabiliyor. Xerox iGen3, tek nokta transfer baskı teknolojisine, kağıt sıkışmasını ortadan kaldıran doğrusal baskı yoluna, ağır kağıtlarda da aynı hızla baskı yapabilme gibi özelliklerine de sahip. 60 gramdan 350 grama kadar olan çeşitli medyaların üzerine baskı yapabilen Xerox iGen3, baskı devam ederken kağıt ekleme, mürekkep değiştirme ve baskı ayarlarını yeniden düzenlemeye imkan veriyor

Etiketler: xerox , adana , igen3