Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor

Tarih: 29.04.2009
Xerox ve Procter&Gamble arasında imzalanan global anlaşma ile P&G’nin tüm ofis donanım, tedarik, servis ve baskı yönetimi işini, 5 yıl süre ile Xerox üstlenecek.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, sektörünün lider firmalarından Procter&Gamble’in ofis ekipmanlarının ve dokümanlarının yönetimi konusunda beş yıllık bir dış kaynak (outsourcing) sözleşmesi imzaladı. Yapılan anlaşma ile P&G; dünyadaki tüm ofislerinde, ofis donanımı, tedariki, servisi ve toplam baskı yönetimi gibi konularda Xerox’tan hizmet alıyor olacak. Xerox’un doküman yönetim hizmetleri ile birlikte P&G’nin, operasyonel maliyetlerini yüzde 20 ile 25 arasında azaltması hedefleniyor.

P&G, Xerox’tan alacağı global doküman yönetimi hizmetleri ile kullanıcı memnuniyetini ve güvenilirliğini artıracak, sabit giderlerini ve stok maliyetlerini azaltacak, çevreye duyarlı hızlı bir iş akışı sağlayacak. Xerox, P&G’nin ofis ekipmanlarının enerji kullanımını ve kağıt tüketimini de yüzde 30’a varan oranlarda düşürmeyi hedefliyor.

Xerox, verdiği hizmet kapsamında uygulanacak değişim yönetimi programı doğrultusunda P&G çalışanlarına, ofis ekipmanları ile yapılan işlerde harcanan zamandan nasıl tasarruf edileceği ve yeniden kurgulanacak iş ve doküman akışının nasıl yönetileceği konularında, yerinde eğitim verecek. Bu program altında, oluşabilecek karışıklıkların en aza indirgenip, iş süreçlerini daha esnek hale getirmenin yolları gösterilecek. Xerox ayrıca, sanal çalışanlar için kolay ürün ve servis tedariki ve “online” ortamda öğrenme için bir web portal oluşturacak. Xerox’un ölçümlere dayalı Yalın Altı Sigma yaklaşımını kapsayan bu çözümler, tüm kurum çalışanlarının yıllık boşa harcadıkları zamanı yüzlerce dakika azaltacak.

Yapılan işbirliği ile ilgili açıklamada bulunan Xerox Global Servisler Başkanı Stephen Cronin, “P&G ile yapılan anlaşma, ofis ve doküman yönetimi konularına yatırım yapan tüm şirketlerin daha fazla geri dönüş almaları açısından önemli bir ölçüt olacaktır. Xerox’un sunduğu ofis ve doküman yönetimi hizmetleri, P&G’nin kendi asıl iş alanına daha fazla yoğunlaşmasına ve aynı zamanda sürdürülebilir çevre hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

P&G Global İş Servisleri Başkanı ve CIO’su Filippo Passerini ise yaptığı değerlendirmede, “Verimliliğimizi artırmak ve baskı süreçlerindeki global yapımızı basitleştirmek bağlamında Xerox ile önemli bir işbirliğine girdik. Bu yenilikçi girişim, bizi dijital dünyaya bir adım daha yaklaştırırken, çalışma ortamımızı daha verimli kılacak” şeklinde konuştu.

Xerox Ofis Servisleri, marka bağımsız bir kurumun sahip olduğu tüm ofis ekipmanlarının yönetimini sağlıyor. Kuruma uygun bir iş akışı yapısı içinde bilgi ve dokümanların kullanımı, başkaları ile paylaşımı, kaydedilmesi ve arşivlenmesi işini üstleniyor. Ofis ekipmanlarının, kağıt, toner gibi sarf malzemelerinin tedariki, bakımı ve iş akışının kesintiye uğratmadan çalıştırılması hizmetlerini kapsıyor. Xerox Ofis Servisleri ile kişi ve kuruluşlar, sahip oldukları ofis ekipmanlarının enerji, yedek parça, sarf malzeme ve bakım gibi harcamalarını takip edebiliyor, kullanım ve detaylı verimlilik analizlerine kadar çeşitli raporlama sonuçlarını elde edebiliyorlar. Xerox Ofis Servisleri, kurumların ofis maliyetlerini düşüren, verimliliklerini artıran ve şirketlere yeni bir iş akış modeli getiren modeller içeriyor.

Xerox, Gartner’ın geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Baskı Hizmetleri Yönetiminde Magic Quadrant 2008” ve “Yazıcı ve Çok Fonksiyonlu Ürünlerde Magic Quadrant 2008” raporlarında lider gösterilmişti.