Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?

Tarih: 12.05.2011
Xerox, Microsoft Outlook hesabındaki e-postaları farklı parametrelerle analiz eden “Business of Your Brain” isimli ücretsiz bir uygulama çıkardı.

En çok kimden e-posta alıyor ve gönderiyorsunuz, en çok kiminle toplantı yapıyorsunuz, e-postalarınız hangi günlerde daha çok geliyor, en çok kim size ekli ve yüklü dosyalar gönderiyor, kimlerin e-postalarını okumadan siliyorsunuz? Xerox, asıl işine odaklanmak ve zamanı doğru yönetmek isteyenlere bu uygulamayı öneriyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox’un geliştirdiği “Business of Your Brain” uygulaması, Microsoft Outlook’da bulunan e-postaları ve ajanda hatırlatmalarını analiz ederek zamanınızı nasıl kullandığınızı ve çalışma verimliliğinizin nasıl etkilendiğini gösteriyor. Masaüstüne ücretsiz indirilebilen uygulama, e-posta kutusundaki ilgi çekici verileri ortaya çıkarıyor. Xerox’un bu bilgilendirici ve eğlenceli uygulaması ücretsiz olarak http://www.BusinessofYourBrain.com sitesinden indirilebiliyor. Xerox bu uygulamayı, asıl işine odaklanmak, zamanı doğru kullanmak ve verimliliğini artırmak isteyenlere öneriyor.

“Business of Your Brain” uygulaması, interaktif kroki üzerinden kullanıcının e-posta kutusundaki faaaliyetlerini analiz ediyor. Kullanıcının isteğine bağlı olarak günlük, haftalık ya da aylık olarak, “Faaliyet, Kişiler, Etkinlikler ve Kelimeler” adlı 4 ana başlık altında gerçekleştirilen analizler şu alt verileri içeriyor:

Faaliyet: Kullanıcıların e-posta kullanım biçimlerine dair istatistikler veren bu başlık altında; hangi günlerde kaç tane e-posta gönderdiğiniz/aldığınız, haftanın günlerine göre e-posta kullanım oranlarınız, hangi kelimelerin daha sık kullanıldığı, gereğinden fazla büyük (300 kelimeden fazla olan) e-postaların ve kısa e-postaların sayısı, en çok kullanılan e-posta konusu gibi bilgiler yer alıyor.

Kişiler: Bu başlık altında değerlendirmesi yapılan 10 konu bulunuyor:

• Ekli e-postalar: En çok ekli e-posta gönderen kişiler belirleniyor.
  • En çok yok sayılan: Business of Your Brain, gönderdiği e-postaları okumadan silmekten en çok hoşlandığınız kişileri söylüyor.
  • Toplantı arkadaşı: Bu özellik ile en çok kiminle toplantı yaptığınızı ve en çok toplantı davet e-postası gönderen kişiyi bulabiliyorsunuz.
  • En hızlı panik olan: Business of Your Brain uygulamasının yaptığı analiz sayesinde, en çok kim “çok acil” uyarısıyla e-posta atıyor öğrenebiliyorsunuz.
  • Otomatik e-posta: Bir insandan değil, bir sunucudan gelen otomatik ya da spam e-postaların istatistiğini çıkarabiliyorsunuz.
  • Kısa ve sevimli: Kısa ve teşekkür içeren e-postaları kimlerin attığını da bu uygulama sayesinde öğrenebiliyorsunuz.
  • Ofis eşi: Bu özellik de, en çok kiminle karşılıklı olarak e-posta alıp gönderdiğinizi gösteriyor.
  • En konuşkan: En uzun ve ayrıntılı e-posta atan kişiler de bu özellik sayesinde ortaya çıkıyor.
  • “cc” yapmaktan en çok hoşlananlar: Size gönderdiği e-postalara, birkaç kişiyi daha ekleyen kişinin kimler olduğu hakkında uygulama size bilgi veriyor.
  • 000 insanlar: En çok “ofis dışında” otomatik mesajı gönderen kişileri belirliyor.

Etkinlikler: Bu ana başlık altında da, outlook toplantı notlarına yönelik bilgi ve istatistikler ortaya çıkartılıyor. Çakışan toplantılar, toplantıda geçen süreler, toplantı yapılan kişiler, en çok kiminle toplantı yapıldığı, hafta sonu toplantıları, toplantı konuları, 1 saatten uzun süren, 8 kişiden fazla katılımcısı olan ya da tekrar eden toplantılar gibi ilginç bilgiler öğrenilebiliyor.

Kelimeler: Bu kısımda ise, gelen ve giden e-postalarda en çok kullanılan kelime ve tabirlerle ilgili istatistikler yer alıyor.

Yeni uygulamayla ilgili değerlendirmede bulunan Xerox CMO Christa Carone; “Günümüz ofis ortamında, e-postalar ve toplantı hatırlatmalarıyla e-posta kutumuz her hareketimizi etkileyebiliyor. Business of Your Brain, kaçınılmaz e-postalar ve asıl işinize odaklanma yeteneği arasındaki durumu gösteren eğlenceli bir uygulama. Bu uygulama, gününüzü daha verimli değerlendirmeniz için size küçük ipuçları verecek ” dedi.

Şu an için sadece Microsoft Windows XP/Vista/7 üzerinden çalışan Microsoft Outlook 2003 ve sonraki Outlook sürümleriyle uyumlu olan uygulamaya http://www.BusinessofYourBrain.com adresinden erişilebilir.