Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.

Tarih: 05.05.2011
Dijital baskı artık “XXL”

Matbaa ve yayınevlerinin daha büyük tabakalara baskı yapma talebine Xerox, “XXL” bir çözüm sunuyor. Xerox iGen4 üzerinde geliştirilen bu çözüm, XXL diye tanımlanan geniş ebatlı dijital baskı uygulamaları yapmayı mümkün hale getirecek.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, en üst düzey dijital baskı sistemi Xerox iGen4’ün baskı ebatlarını büyüterek, dijital baskının sınırlarını genişletiyor. Xerox iGen4’e opsiyonel olarak eklenebilen XXL geniş format baskı çözümü ile artık 364 x 660 mm büyüklükteki medyalara baskı alınabilecek. Türkiye dijital baskı sektöründe bir ilk olan bu çözüm Türk matbaacılarının, dijital baskı merkezlerinin ve yayınevlerinin kullanımına sunuluyor.

Baskı teknolojisinde yeni bir dönem başlatan Xerox iGen3 ve Xerox iGen4 ürünlerinde standart medya ebadı 364 x 521 mm idi. Xerox, bu ebadı opsiyonel XL çözümü ile 364 x 571 mm’e kadar çıkarmıştı. Şimdi ise Xerox, baskı ebatlarını yeni opsiyonel Xerox iGen4 XXL çözümü ile 364 x 660 mm’ye çıkarıyor. 364 x 521 mm ebat ölçüleriyle tabaka dijital baskı sistemlerinde en büyük ebada sahip olan Xerox iGen4, XXL kit opsiyonu ile farkı daha da büyütmüş oldu. Xerox iGen4 XXL çözümü ile, A4 boyutunda üçe katlanan broşürler, katlanmış A4 kitap kapakları, 3 sayfalık transpromo uygulamaları, geniş kitap kapakları, çoklu fotoğraf uygulamaları, kartvizit gibi katma değerli uygulamalar dijital baskı ile gerçekleştirilebilir hale geliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Xerox Türkiye Üretim Sistemleri Grubu Pazarlama Müdürü Serra Yılmaz; “Xerox iGen4 XXL çözümü sayesinde Türk dijital baskı sektörünü, en büyük ebatta ve en iyi kalitede renkli tabaka baskı ile tanıştırıyoruz. Bu çözüm sayesinde baskı merkezleri, yarattıkları özel uygulamalar ile işlerine değer katacaklar ve iş hacimlerini büyütebilecekler. Örnek vermek gerekirse, yurtdışında faaliyet gösteren Chroma Graphics adlı bir müşterimiz, Xerox iGen4 XXL çözümünü kullanarak 2 ay içinde baskı iş hacmini yüzde 25 oranında artırdı” dedi.

Üzerinde yaklaşık 400 ayrı teknolojik patent bulunan Xerox iGen4, matbaalar, yayınevleri, baskı merkezleri, fotoğraf stüdyoları veya doğrudan pazarlama ajansları gibi işi baskı olan kuruluşlara çok önemli gelir ve yeni iş fırsatları vaad ediyor. Xerox’un en gelişmiş dijital baskı sistemi Xerox iGen4 ile kitap, kitapçık, kullanım kılavuzu, katalog; doğrudan pazarlama dokümanları; ajanda, takvim gibi kişiye özel baskı uygulamaları; grafik ve resimlerle desteklenmiş fatura ve ekstreler basılabiliyor. Xerox iGen4 bunun yanı sıra, dijital ve geleneksel ofset baskı teknolojilerinin bir arada uyumlu bir şekilde kullanılmasını destekleyerek, daha hızlı ve hesaplı baskı alınmasını sağlıyor.