Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın

Tarih: 09.07.2012
Xerox ColorQube, sayfa üzerindeki renk miktarına göre ücretlendirme yaparak, renkli baskı maliyetlerini yüzde 62‘lere kadar azaltıyor.

Ambalajı olmayan katı mürekkep tabletleri ile yüzde 90 daha az atık oluşturan, daha az elektrik enerjisi kullanan, üzerinde 361 adet yeni patent bulunan, dünyadaki ilk yüksek hızlı katı mürekkep teknolojili çok fonksiyonlu ofis ürünü Xerox ColorQube 8900; 7 inç Türkçe dokunmatik ekranla geliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox; renkli baskıda yeni bir çığır açan ve ofislerde daha az maliyetle renkli baskı alınmasını sağlayan, A4 baskı yapan çok fonksiyonel Xerox ColorQube 8900’ü Türkiye’de kullanıma sunuyor. Xerox ColorQube 8900, üzerinde bulunan Hibrid Renk Ücretlendirme Planı ile basılan sayfa üzerindeki renkli alanların yoğunluğuna bağlı olarak farklı renkli baskı ücretlendirmesine olanak sağlayarak, renkli baskı maliyetlerini önemli ölçüde indirebiliyor. Sektördeki mevcut renkli baskı yaklaşımı, söz konusu sayfada tek bir piksel bile renkli basılsa, o baskıyı renkli baskı kabul ederek sabit bir maliyetle hesaplamaya dayanıyor. Xerox ColorQube 8900 sınıfındaki lazer yazıcılara oranla yüzde 90’a varan oranda da daha az katı atık bırakıyor.

Katı mürekkep (solid ink) teknolojili çok fonksiyonlu Xerox ColorQube 8900, dakikada 44 sayfa renkli ve siyah beyaz baskı ve kopyalama yapıyor. Yeni çok fonksiyonlu Xerox ColorQube 8900’ün kağıt kapasitesi ise 3,475 adede kadar çıkıyor. Katı mürekkep teknolojisi sayesinde, medya boyutu farketmeksizin tutarlı renkler sunan Xerox ColorQube 8900, Color by Words (renk dili) özelliği ile de tam istenilen renklerde baskı alınmasını sağlıyor.

Xerox ColorQube 8900, renkli baskıda maliyet tasarrufu sağlarken; sürdürülebilirlik, fonksiyonellik ve güvenlikten de ödün vermiyor. Xerox ColorQube 8900 sınıfındaki lazer çok fonksiyonlu ürünlerle kıyaslandığında, yüzde 90’a varan oranda daha az baskı atığı oluşturuyor. Duraklama zamanlarında düşük güç moduna geçmeyi sağlayan Intelligent Ready özelliği ile ürün ömrü boyunca, piyasadaki diğer yazıcılardan yüzde 17 daha az enerji harcıyor. Xerox ColorQube 8900 ile birlikte sunulan GreenPrint yazılımı da; yazıcıya gönderilen her sayfayı analiz edip baskıdan önce istenmeyen kısımları ve sayfaları (sadece bir URL, banner, reklam, logo veya yasal yazılar içeren son sayfa gibi) otomatik olarak belirliyor ve kaldırıyor. Böylelikle ihtiyacın dışındaki sayfaları tanımlayarak, gereksiz baskının önüne geçiyor.

Türkçe destekli ve 7 inç dokunmatik ekrana sahip olan Xerox ColorQube 8900; dokümanların basılması, taranması, dağıtılması gibi işlemleri kolayca yapıyor. İçerisinde bulunan görüntü üzerine yazma, şifreleme; dokümanları ve sabit diski saldırılardan koruma gibi güvenlik özellikleri ile de güvenli baskı sağlıyor.

Xerox ColorQube’un katı mürekkebi, kartuşu olmayan, toksik madde içermeyen, elde leke, toz, koku bırakmayan; eritilerek tamamı kullanılabilen patentli ve sadece Xerox ürünlerinde olan bir teknoloji. Xerox ColorQube, lazer tabanlı yazıcılarla karşılaştırıldığında ise yaklaşık yüzde 9 daha az enerji harcıyor ve yüzde 10’a varan oranda daha az karbon ayak izi oluşturuyor.

Masaüstüne bile sığabilecek kompakt tasarımı ile her ölçekteki işletme için uygun olan renkli çok fonksiyonlu Xerox ColorQube 8900 ile satış broşürleri, el ilanları ve prezentasyonlar gibi çok farklı tarzda dokümanlar çok düşük baskı maliyetlerine, yüksek kalitede basılıyor. Xerox ColorQube 8900 kullanan ofisler, geri dönüştürülebilir kağıtta dahil olmak üzere geniş bir medya seçeneğiyle, profesyonel görünümlü dokümanlar elde ediyor.

Duyurulduğu andan itibaren bağımsız yayın ve kuruluşlar tarafından alanının en iyi ve en yenilikçi ürünü olarak tanımlanan Xerox ColorQube, getirdiği maliyet avantajları ve çevreci özellikleri ile her geçen gün daha çok ofis tarafından tercih ediliyor.

Sektörler: